Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Προβάρουν τον τίτλο οι Λύκοι Χαϊδαρίου, 3-0 εκτός τον Ιπποκράτη

Published

on

Πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο μέρος, οι Λύκοι Χαϊδαρίου νίκησαν εκτός έδρας τον Ιπποκράτη με 3-0 και πλέον βρίσκονται πολ’ύ κοντά στην κατ’ακτηση του τίτλου και την άνοδο.

Εφτασαν τους 64 βαθμούς και με ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική με την Κηπούπολη παίρνουν τον τίτλο. Αυτό θα συμβεί ακόμη και αν ηττηθούν, αν παράλληλα ο Τριφυλλιακός δεν νικήσει τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Ο Ιπποκράτης αν και υποβιβασμένος πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά φυσιολογικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Στο 25′ το σουτ του Τσατσαλίδη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 57′ ο Περλέσι έκανε το 0-1. Στο 60′ οι Λύκοι είχαν και νέο δοκάρι με τον Ασκοτίρη, με τον Τσατσαλίδη στο 75′ με κεφαλιά να κάνει το 0-2. Στο 90′ με νέα κεφαλιά του Ταρούσα διαμορφώθηκε το τελικό 0-3.

 

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ  (Βασίλης Καραγκούνης): Πολίτης, Νάκο (62′ Κομνηνάκης), Πατέλης, Παλασκόνης (78′ Πολυχρονάκης), Παπαϊωάννου, Τσιργιώτης (70′ Θεοδωράκης), Λέμης (70’ Χήρας), Ι. Μηδέλλιας (78′ Φ. Μηδέλλιας), Χατζηπαναγιώτου, Τσόκου, Καντζηράκης.

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Δημήτρης Κοσμάς): Παρασκευόπουλος, Γιαννόπουλος (60′ Μπαγιαρτάκης), Λώλος (46′ Περλέσι), Παναγόπουλος, Τσατσαλίδης, Αργυρίου, Χατζηκωνσταντίνου (70′ Μπόγκος), Ασκοτίρης (81′ Λάλλος), Μπούσκος, Ταρούσα, Γκοτσούλιας (78′ Χλωρός).