Connect with us

5ος Όμιλος

Προοδευτική – ΑΟΤ Αλίμου 2-3

Published

on

Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας έδειξε να διαθέτει ο ΑΟΤ Αλίμου στην αναμέτρηση με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό αφού νίκησε με 3-2 και διατήρησε την επαφή του με τις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, πήρε το τρίποντο που αποτελούσε άλλωστε τον κυριάρχο σκοπό και πλέον οι ”μπλε” θα έχουν όλο το χρόνο κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους. Αντίθετα, η Προοδευτική παρά την φιλότιμη προσπάθεια που πραγματοποίησε δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι μπηκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Δρυμούση. Οι ”βυσσινί” έφεραν το ματς στα ίσια στο 30′ με τον Καψαλόποδα, ωστόσο λίγο πριν την λήξη του α’ μέρους ο Σαπαλίδης έκανε το 2-1 για την ομάδα των νοτίων προαστίων. Στο 50′ ο Μακαρωνάς έκανε το 2-2, ωστόσο στο 75′ η χρυσή αλλαγή του Ηλία Καλοπήτα, Γιώργος Καλιπολλίτης χάρισε τη νίκη στον ΑΟΤ Αλίμου
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης): Ζίνωνος, Λαζούρας (30′ λ.τρ. Μποχώνης), Καψαλόποδας, Τούρλος, Παπαχαραλάμπους, (70′ Μαυρουδής) Βούζας, Μακαρωνάς, Μαρουδής, Κοξαράκης (46′ Μπούμπας), Κουβάτσος, Ζαχαρόπουλος.
ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας) Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Δάρρας, Γαβριήλ, Γούλας, Δρυμούσης (75′ Μπραντάν), Μανωλιάδης, Σαπαλίδης, Καραμέρης, Νικολάου (60′ Καλιπολλίτης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply