Connect with us

5ος Όμιλος

Προοδευτική: Παραίτηση Γρίβα

Published

on

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις της Προοδευτικής όσον αφορά στο κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή αφού ο Γιάννης Γρίβας υπέβαλλε την παραίτηση του. Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι ώθησαν τον άλλοτε άσο του σωματείου να προβεί σε αυτή την κίνηση. Μάλιστα, ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε λίγο μετά τη λύση της συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά τόνισε: Παραιτουμε για λογους καθαρα προσωπικους και επαγγελματικους και προς αποφυγην παρεξηγήσεων θα ηθελα να ξεκαθαρισω πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τους ανθρωπους της ομαδας. Η συνεργασια μας ηταν αψογη και με τους ανθρωπους της διοικησης και με τους καθημερινους συνεργατες μεσα στο γηπεδο. Όλοι μας τρεχουμε για το καλο της Προοδευτικής.
Σε οτι εχει να κανει το αγωνιστικο κομματι η ομαδα στα πρωτα 3 ματς του δευτερου γυρου, που ειχα την τιμη να καθισω στον παγκο, εχει 4 βαθμους οσους ακριβως και στον πρωτο γυρο με 2 εκτος εδρας ματς, πραγμα ομως που συνεχιζει να κανει το εργο της εξαιρετικα δυσκολο για την παραμονη.
Στα επομενα παιχνιδια τα 6 ειναι εντος εδρας και η ομαδα οφειλει να κυνηγήσει το καλυτερο δυνατο σεβόμενη την ιστορια της και με γνώμονα αυτην πρεπει να συνεχισει .
Τελος, θα ηθελα να ευχαριστησω την διοικηση για την στηριξη αλλα και τον κοσμο που τοσο σαν ποδοσφαιριστης αλλα και σαν προπονητης μου δείχνει την αγαπη του που σιγουρα ειναι αμοιβαία .
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply