Connect with us

5ος Όμιλος

Προοδευτική-Πεύκη 1-0

Published

on

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Προοδευτική, η οποία μπροστά σε περίπου 1000 άτομα που βρέθηκαν στον γήπεδο του Κορυδαλλού, επιβλήθηκε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 της Πεύκης. Η ομάδα των βορείων προαστίων παρά το γεγονός ότι δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μπαντίκου δεν τις αξιοποίησε με αποτέλεσμα να το πληρώσει. Πλέον τα πράγματα για το συγκρότημα του Γιώργου Αθανασιάδη δυσκολεύουν αρκετά αφού οι ”μπλε” θα πρέπει να σηκώσουν ανάστημα εάν θέλουν να σώσουν την παρτίδα . Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 60′ ο Ποτουρίδης με σουτ, ενώ στο 92′ αποβλήθηκε από πλευράς ”Προο” ο Μπούμπας με δεύτερη κίτρινη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ενδεκάδα των ”βυσσινί” βρισκόταν ο Ζαχαρόπουλος ωστόσο ο έμπειρος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Διαιτητές: Κρητικός, Τσίγγινες-Καραγιάννης (Φθιώτιδας)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης): Μπαντίκος, Λαζούρας, Παπαχαραλάμπους, Καψαλόποδας, Τούρλος, Μπούμπας, Βούζας, Κουβάτσος, Μάμαλος (60′ Μακαρονάς), Αλεξίου (90′ Κολιούσης), Ποτουρίδης (80′ Νιφαδόπουλος)

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Αθανασιάδης): Δράμπαλης, Κολιός, Κακλαμάνος, Καρακώστας, Τερζής, Θεοδωρόπουλος, Μπαλής (65′ Κωνσταντίνου), Σεμπέκος (60′ Γιαννουλάκης), Τοπούζης, Μαρκομιχάλης, Επιτροπάκης (80′ Κατίδης).

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply