Connect with us

stoplekto

Προπονητές με δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο  

Published

on

Σχετικά με τους προπονητές που έχουν δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο από την ΕΠΣΔΑ  εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Για να μπορεί ένας προπονητής να έχει δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να είναι διπλωματούχος προπονητής , να έχει αποκτήσει κάρτα τριετίας από το μητρώο προπονητών της ΕΠΟ και να έχει πάρει δελτίο πιστοποίησης προπονητή για την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής . Απαγορεύεται να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο με αστυνομική ταυτότητα και να δηλώνεται στο Φ.Α ως εκπρόσωπος της ομάδος . ( παράρτημα 1 παράγραφος 3 καταστατικό ΕΠΟ -παράρτημα Α-κωλυματα εγγραφής -περιορισμοί πρόσωπων εμπλεκομένων στον χώρο του ποδοσφαίρου )αναγράφεται παρά κάτω : οι εν ενεργεία και μη εν ενεργεία προπονητές δεν επιτρέπεται να είναι μέλη αθλητικού σωματείου . Δεν επιτρέπεται η υποβολή υποψηφιότητας προπονητή , εν ενεργεία η μη και η συμμετοχή του σε αρχαιρεσίες ποδοσφαιρικού σωματείου , Ένωσης η της ΕΠΟ για την ανάδειξη εκτελεστικής επιτροπής η άλλου οργάνου διοίκησης , διαχείρισης η εκπροσώπησης πριν από την παρέλευση πέντε (5) πλήρων , ετών από την κατάθεση του διπλώματος του και την αποδεδειγμένη τελευταία ενασχόληση του ως προπονητή . Η κατά παράβαση της διάταξης αυτής συμμετοχή ως υποψηφίου σε αρχαιρεσίες σωματείου , Ένωσης η ΕΠΟ και η τυχόν εκλογή του είναι αυτοδίκαια άκυρες .

Απαγορεύεται αυστηρώς κάτοχος διπλώματος προπονητή ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στην λίστα των διπλωματούχων της ΕΠΟ , να κατέχει και δελτίο ποδοσφαιριστή και να μπορεί να αγωνίζεται σε οποιοδήποτε σωματείο σαν ποδοσφαιριστής .(αρθρο13 κανονισμός προπονητών ΕΠΟ) .