Connect with us

stoplekto

Προχωράει ο σχεδιασμός στον Αετό Κορυδαλλού

Published

on

Ο Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση του για το όμορφο ποδόσφαιρο που αποδίδει το ανανεωμένο και αρκετά νεανικό ποδοσφαιρικό σύνολο με την ουσιαστική εφαρμογή του σχεδιασμού της Ομάδας με τον Προπονητή,  που χαράχτηκε με την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και την μετουσίωση του σε αποτελέσματα και πράξεις. Έχει προχωρήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό η ενσωμάτωση νεαρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες με ενεργό αγωνιστικό ρόλο καθώς η συνεργασία Διοίκησης και Γενικών Αρχηγών με το Προπονητικό Τeam είναι άψογη δίνοντας απτά αποτελέσματα καθόσον η δουλειά που γίνεται και η αφομοίωση της Φιλοσοφίας και των Συστημάτων του Προπονητή παρουσιάζεται αγωνιστικά με αποτελέσματα και θελκτικό ποδόσφαιρο όπως και στο ιδιαίτερα ευχάριστο και ζεστό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Ομάδας.

Στον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο έχει προχωρήσει έγκαιρα η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ   ώστε ο σύλλογο να βρεθεί προετοιμασμένος και αξιόμαχος στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας περιόδου θέτοντας τους στόχους του. Έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης και ισχυροποίησης του Αγωνιστικού Τμήματος.

Για την πορεία και στου στόχους του Αετού , ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Βαγγέλης Σταυρακόπουλος δηλωσε:

«Εμείς ως Αετός Κορυδαλλού συνεχίζουμε να δουλεύουμε οργανωμένα και πολύ μεθοδικά σε όλους τους τομείς σύμφωνα με το πλάνο που έχουμε θέσει ως Σύλλογος και πιστεύω πως η εικόνα που αποτυπώνεται μέσα στο γήπεδο με το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει η Ομάδα δικαιώνει όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.»

*To Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού εύχεται Καλή Ανάσταση και Υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες τους , καθώς και σε όλο τον Ποδοσφαιρικό Πειραιά και εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην Συμπολίτισσα Ομάδα της Κύπρου Κορυδαλλού για την άνοδο της στην Α΄ Κατηγορία Πειραιά.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply