Connect with us

stoplekto

Προωθεί το μάρκετινγκ ο Βύζας

Ικανοποίηση για το ματς με Θρασύβουλο

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας για την εμφάνιση της κόντρα στον ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ, όχι όμως και για το αποτέλεσμα. Ο ΒΥΖΑΣ δικαιούτο κάτι παραπάνω από αυτό το ματς. Η ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κο Μασούρη για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας και στους Μεγαρίτες φιλάθλους που την ακολούθησαν, δίνοντας με τον τρόπο αυτό μαθήματα «ευ αγωνίζεσθαι» εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Επόμενος αγώνας αυτός κόντρα στην ΕΠΙΣΚΟΠΗ για το κύπελλο Ελλάδος. Στόχος η πρόκριση στον επόμενο γύρο με μία καλή εμφάνιση. Την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν για προληπτικούς λόγους οι Λαμπρόπουλος, Ντιαλό, Μπιτσάκος και Βελέτης. Οι υπόλοιποι έχουν τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Η ομάδα αναχώρησε μετά τη σημερινή προπόνηση για την Κρήτη.

Στα πλαίσια της καλής λειτουργίας και της επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία συγκροτήθηκε πανταμελής επιτροπή με επιφανείς Μεγαρίτες επιχειρηματίες ( Γ. Μουρτζούκος Δ. Σκαλβούνος, Δ. Κασιμάτης, Α. Μακρυγιάννης και Γ. Μαυρονάσιος) οι οποίοι θα ασχοληθούν με το κομμάτι μάρκετινγκ της ομάδας και ιδιαίτερα τη διαφημιστική προβολή των μεγαρίτικων επιχειρήσεων στο Εθνικό Στάδιο της πόλης. Ήδη οι πρώτες επιχειρήσεις δήλωσαν συμμετοχή!

Οι εταιρείες

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΛΥΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΖΑΛΗΣ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΦΑΝΗΣ Α.Ε.

ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

ΦΥΛΑΚΤΟΣ Α.Ε.

Είναι οι επίσημοι υποστηρικτές- χορηγοί της νέας προσπάθειας της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply