Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πρωταθλητής ο Άτταλος 3-1 τον ΠΑΟΚ Μάνδρας (φωτο)

Published

on

Από χθες ο Άτταλος είναι και μαθηματικά πρώτος μετά τη νίκη του με 3-1 επί του ΠΑΟΚ Μάνδρας και την ήττα του Ελευσινιακού.

Οι Νεοπεραμιώτες άνοιξαν το σκορ στο 3′ με τον Στρατάκη μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Μονέ και γύρισμα στον σκόρερ. Στο 44′ ο Μονέ και πάλι σέρβιρε στον Στρατάκη που σκόραρε σε φάση “καρμπόν” το 2-0 για την ομάδα του Χάρη Κουστέρη.  Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν το ματς και μαζί την πρωτιά στην κατηγορία, με τον Μονέ αυτή την φορά σε ρόλο εκτελεστή πραγματοποιώντας στο 55′ το 3-0. Οι γηπεδούχοι  στο τελευταίο τέταρτο προσπάθησαν να μειώσουν και τα κατάφεραν με κεφαλιά του Θεοδωρόπουλου στο 80′ σε 3-1. Στην συνέχεια οι Στρατάκης, Κατσάφαρος και Καραμανίδης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον τερματοφύλακα Βανδώρο να κατεβάζει “τα ρολά”” και στις τρεις περιπτώσεις.

Άψογος ο διαιτητής Σταθόπουλος.

ΠΑΟΚ : Βανδώρος, Κακοσίμος Ε., Τσιανάκας Α., Πέτρου, Κανάκης, Θεοδωρόπουλος, Κοπαλάς, Ευαγγέλου, Κακοσίμος Γ.( 46’ Μπέλσης) Στύλα ( 82’ Χρονόπουλος) , Τσιανάκας Ι.( 42’ λ.Τρ Λίγγος)

ΑΤΤΑΛΟΣ: Νικολάκης, Τζαφέρης , Γκουτζούλας, Στεφανής, Κυρίτσι, Μαζιώτης ( 55’ Καραμανίδης) Καλαϊτζίδης , Καραμπλάκας( 62’ Τζελάι) , Κατσάφαρος, Στρατάκης( 80’ Τσαούσης) , Μονέ.

Χ.Ν

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply