Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση θρίλερ για την Κηπούπολη, 4-3 εκτός στην παράταση τον Ιάσωνα

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων, η Κηπούπολη κατάφερε στην παράταση να επικρατήσει εκτός έδρας επί του Ιάσωνα με 4-3 και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ. Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 3-3.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, και άνοιξαν το σκορ στο 24′ όταν ο Μπεκατώρος γύρισε στον Γκόγκα που με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 32′ ο Μπούσιος σέντραρε και ο Μπεκατώρος με κεφαλιά έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα και να φτάνουν πολύ γρήγορα στην ανατροπή. Στο 52′ ο Καλόγηρος μείωσε σε 2-1, στο 57′ ο Τσαγκάρης με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2, ενώ στο 67′ ο Χίος ολοκλήρωσε την ανατροπή κάνοντας το 2-3. Όμως στο 90+3′ σε φάση διαρκείας, ο Γκόγκας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-3 στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Με το ξεκίνημα της παράτασης ο Ιάσωνας έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γλέζου με 2η κίτρινη κάρτα, και στο 97′ ο Τζαρέλας έκανε το 3-4 για την Κηπούπολη. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, με τον Ιάσωνα να φωνάζει για πέναλτι στο 115′, ενώ στο 119′ ο γκολκίπερ της Κηπούπολης Δουλγεράκης έκανε εκπληκτική επέμβαση σε σουτ του Μπούσιου κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Κατσίβας, Ρήγαλος (69′ Γέρος), Βαλτζής (58′ Γλέζος), Τζαβάρας Υψ., Πλάκας, Βάννας (58′ Τζαβάρας Θ.), Μπεκατώρος (58′ Νίτσα), Παπαδόπουλος Ε. (78′ Μουλάς), Μπούσιος, Γκόγκας, Μπαϊρακτάρης (100′ Βλάχος).

ΚΗΠΟΎΠΟΛΗ: Δουλγεράκης, Τζαρέλας, Ανδρονιώτης, Ζαρναβέλης (110′ Κατσακούλας Κ.), Κατσιμπούλας, Βασιλείου, Χολέβας (76′ Μπίσκος), Κουτσοκώστας (34′ Χίος), Παναγιωτόπουλος (71′ Σπαγής), Καλόγηρος (76′ Καλέμης), Χαβελές (46′ Τσαγκάρης).