Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση -θρίλερ για τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας, 4-3 στα πέναλτι την Αναγέννηση Πετρούπολης

Published

on

Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς, ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Αναγέννηση Πετρούπολης.

Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1, η παράταση 2-2, ενώ στα πέναλτι η ομάδα του Μάνου Δουλγεράκη επικράτησε με 4-3 παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΓΣ Αργυρούπολης.

Στο 53′ ο Ρούσσος με πέναλτι έκανε το 1-0, με τον Μαχαιρα στο 75′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 110′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Παπάζογλου. Στο 118′ Φωτσιτζούλης έκανε το 2-1, με τον Παπάζογλου στο 120′ να κάνει το 2-2 στέλνοντας το ματς στα πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι για τον Άτταλο σκόραραν οι Φωτσιτζούδης, Τσουλάκος, Βάσος και Χατζηδημητρίου ενώ αστόχησε ο Ασημακόπουλος. Για την Αναγέννηση αστόχησαν οι Τάμπας (απόκρουση τερματοφύλακα) και Νικολαου (δοκάρι) και σκόραραν οι Παπάζογλου, Μπουντάσης, Κορωνιός.

 

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ( Μάνος Δουλγεράκης): Πασαπνόης, Σταθάς (70′ Τσουλάκος), Κορλιές, Χριστοδουλάκης (56′ Κουτσόπουλος), Δήμας, Λουκιδέλης, Δήμας, Ασημακόπουλος, Κωστούλας (70′ Χατζηδημητρίου), Ρούσσος (70′ Βάσσος), Νταλάνι (91′ Φωτσιτζούδης), Γκελμπέσης (46′ Μιμάι).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ (Αντώνης Βαζλαματζής): Αντώνοβιτς, Μπουντάσης, Θαναηλίδης (70′ Μαχαίρας), Πικουλάνης, Ζαμπάκας, Τάμπας, Κορωνιός, Κωνσταντόπουλος, Μαρκοτσάι (55′ Παπάζογλου), Μπάιλος (75′ Μαλαματίνης), Νάτσης.