Connect with us

Γ Εθνική

Πρόκριση στην παράταση ο Εθνικός, 3-1 τον Αγιο Νικόλαο

Published

on

Στην παράταση ο Εθνικός κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Αγίου Νικολάου και να επικρατήσει με 3-1, παίρνοντας την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1, και στον επόμενο γύρο ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει τα Χανιά εντός έδρας.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 27′ όταν ο Σένκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Η απάντηση του Εθνικού ήρθε στο 27′ όταν ο Τσατσαρής με κεφαλιά έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο το ματς άνοιξε, με τους γηπεδούχους να στέκονται άτυχοι αφού είδαν τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι 3 (!!!) φορές! Στο 55′ σε φάουλ του Γεωργούση, στο 60′ σε σουτ του Ερέρα και στο 70′ σε σουτ του Αντωνίου. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, με τον Τσιμπόκα στο 104′ με φοβερό σουτ να κάνει το 2-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 119′ ο Μανδαμαδιώτης, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Δήμος, Μανδαμαδιώτης, Ζωγραφάκης, Τσατσαρής (75′ Χατζηκυριακός), Χριστογιάννης, Σκεντεράι (55′ Ερέρα), Τσιάβος (46′ Μαλάι), Πολύζος, Γεωργούσης (88′ Τσιμποκας), Αντωνίου (91′ Μπούσης), Ποτουρίδης (73′ Παπαχρονόπουλος).

ΑΟΑΝ (Αλκης Πλουσής): Γιαγκιόζης, Ξενοκτιστάκης, Σγουρός (60′ Χαλκιαδακης), Δολαψάκης, Τσιλεδάκης, Σένκα (90′ Μαρκακης), Γκελοσάνι (58 Θεοδωράκης), Νοκάι, Κίσσας, Μέμμος (88′ Πύλιος), Γκίνη.