Connect with us

3ος Όμιλος

Πρόκριση στον τελικό για ΑΟ Λουτράκι

Published

on

Την πρόκριση στον 44ο τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας πέμπτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Α.Ο Λουτράκι.

Οι οράνιε σφράγισαν το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού επικρατώντας σήμερα στο Θώδειο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου με 2-1. Οι οράνιε είχαν επικρατήσει με 2-0 και στην πρώτη αναμέτρηση του Ξυλοκάστρου την προηγούμενη εβδομάδα και με συνολικό σκορ 4-1 θα διεκδικήσουν το τρίτο κύπελλο στην ιστορία τους απέναντι στον περσινό νταμπλούχο Α.Ο Ζευγολατιού.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 8ο λεπτό, όταν ο Καφαντάρης με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Ο Νικολάου με κοντινή προβολή στο 43ο λεπτό και ο Αποστολάκης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+2’) έφεραν την ανατροπή και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Σελμανάι (61ο) και Παπουτσής (77ο) σημάδεψαν τα αντίπαλα δοκάρια για τους οράνιε που δεν έπιασαν υψηλή απόδοση και ήταν υπερβολικά φλύαροι επιθετικά χάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις τα …άχαστα.

Το φιλμ του αγώνα:

4o λεπτό..ανάποδο ψαλίδι του Χατζηστάμου μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα βρει στο σώμα του Ρούτσι και θα περάσει κόρνερ.

6ο λεπτό… η κάθετη πάσα του Σελμανάι στον Παπουτσή μέσα στην περιοχή με τον Φραντζή να αποκρούει το σουτ του τελευταίου. Η μπάλα θα καταλήξει στον Χατζηστάμου, ο οποίος ολομόναχος απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων θα πλασάρει χλιαρά πάνω του.

8ο λεπτό…σέντρα του Αλούση και κοντινή κεφαλιά του Καφαντάρη για το 0-1.

14ο λεπτό…δυνατό σουτ του Αλούση από το ύψος της μεγάλης περιοχής , η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κασκαντάμη.

15ο λεπτό… ίδια τύχη με το σουτ του Αλούση προηγουμένως, το σουτ του Τζερεμέ θα περάσει άουτ.

18ο λεπτό…το γύρισμα του Παπουτσή με τον Τζερεμέ από το ύψος της μικρής περιοχής να πλασάρει άουτ.

22ο λεπτό…ο Πετρίδης θα δώσει την κάθετη πάσα στον Παπουτσή, ο οποίος υπό την πίεση του Κουρούμαλη Γ. θα σουτάρει άουτ.

25ο λεπτό…σέντρα του Αποστολάκη, ο Παπουτσής θα στρώσει στον Σελμανάι, η κόντρα και ο Τσώκος με δυνατό σουτ θα στείλει τη μπάλα άουτ, εκατοστά δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι του Φραντζή.

26ο λεπτό…το μακρινό σουτ του Παπουτσή θα αναγκάσει τον Φραντζή με το ένα χέρι να διώξει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του Σελμανάι, η κεφαλιά του Αποστολάκη θα καταλήξει στα χέρια του Φραντζή.

28ο λεπτό… η μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των οράνιε με τον Τσώκο να προλαβαίνει τον Σιώζο και τον Κασκαντάμη που βγήκε έξω από την περιοχή του και να διώχνει σε πλάγιο άουτ.

34ο λεπτό…το γύρισμα του Παπουτσή με τον Τζερεμέ εξ επαφής να μην μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

35ο λεπτό…τετ α τετ του Σελμανάι, το σουτ με τον Φραντζή να διώχνει με το αριστερό πόδι του σε κόρνερ.

39ο λεπτό…το γύρισμα του Παπουτσή με τον Σελμανάι υπό την πίεση του Ρούτσι να πλασάρει άουτ.

40ο λεπτό…η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Καφαντάρη θα καταλήξει άουτ πάνω από τα δοκάρια του Κασκαντάμη.

43ο λεπτό… η σέντρα του Τσώκου, ο Σελμανάι δεν θα μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, νέο σουτ του Χατζηστάμου και η κόντρα στον Πιέτρι θα καταλήξει κόρνερ. Το κόρνερ θα εκτελεστεί με πάσα και ο Νικολάου με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι θα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Σελμανάι.

45+2ο λεπτό…Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η ατομική ενέργεια του Σελμανάι από δεξιά και το γύρισμα στη μικρή περιοχή. Ο Τζερεμές θα αφήσει τη μπάλα να κυλήσει κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Αποστολάκης με δυνατό σουτ θα κάνει το 2-1.

47ο λεπτό…οι αμυντικοί του Ηρακλή δεν μπορούν να απομακρύνουν τη μπάλα από την περιοχή τους, αλλά το σουτ του Τζερεμέ θα βρει σε πλάτη αμυντικού και θα καταλήξει κόρνερ.

49ο λεπτό…η σέντρα του Σελμανάι, η κεφαλιά του Μάγγου από το ύψος της μικρής περιοχής πάνω από τα δοκάρια του Φραντζή.

50ο λεπτό…το κλέψιμο στα πλάγια του Παπουτσή και το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι με τον Σελμανάι να γυρίζει γύρω από τον αξονά του, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

58ο λεπτό…σέντρα Παπαναστασίου, ο Φραντζής θα διώξει σε κόρνερ το γυριστό σουτ του Σελμανάι.

61ο λεπτό…απίθανο δοκάρι για τους οράνιε. Γύρισμα του Παπαναστασίου με τον Σελμανάι από το ένα μέτρο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα πήρε ύψος, προσγειώθηκε μπροστά στον Φραντζή και μετά το γκελ πέρασε άουτ πάνω από οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

68ο λεπτό…η συνεργασία Παπουτσή – Ζερβού με το σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή να περνάει άουτ.

72ο λεπτό… το γύρισμα του Τσώκου, η μπάλα θα βρει και λίγο στον Ρούτσι με τον Σελμανάι εξ επαφής να πλασάρει άουτ.

77ο λεπτό… ατομική προσπάθεια του Παπουτσή μέσα στην περιοχή και το διαγώνιο σουτ θα καταλήξει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φραντζή με την μπάλα να φεύγει παράλληλα μπροστά από τη γραμμή του τέρματος και να καταλήγει άουτ στην αντίθετη πλευρά.

78ο λεπτό…η κάθετη του Σελμανάι στον Χατζηστάμου, ο οποίος στο τετ α τετ απέναντι στον Φραντζή πλάσαρε άουτ.

79ο λεπτό…το κλέψιμο του Σελμανάι και το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή θα καταλήξει άουτ.

80ο λεπτό…η συνεργασία του Σελμανάι με τον προωθημένο Μαυρέλη, αλλά ο Φραντζής θα βγει εγκαίρως και θα μπλοκάρει μπροστά από τον αρχηγό των οράνιε.

85ο λεπτό…μακρινό σουτ του Μάγγου, ο Φραντζής με γροθιές θα διώξει σε κόρνερ.

87ο λεπτό… το δυνατό σουτ του Μαξούτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κασκαντάμη.

90ο λεπτό… ελιγμός του Ζερβού μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ θα φύγει άουτ εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φραντζή

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply