Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη νίκη για Διάνα στο ντεμπούτο του Άκη Μιχαηλίδη

Published

on

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Μπαλαφούτη που σημείωσε χατ-τρικ (64′,66′,72′) η Διάνα Ηλιούπολης στο ντεμπούτο του Άκη Μιχαηλίδη έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-1 των Αγίων Αναργύρων. Οι ‘κυανέρυθροι’ πήραν αυτό που ήθελαν από τον αγώνα και έδειξαν ότι μπορούν να κοιτούν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία φτάνοντας τους 7 βαθμούς και τη 13η θέση. Από την άλλη, η Ένωση στάθηκε αρκετά καλά για 60′, όμως από τη στιγμή που έγινε το 1-0 κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα που την φέρνει στην 9η θέση με 10 βαθμούς.

Στο 10′ είχε δοκάρι ο Βυζανιάρης για τους Αγιους, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ταράτσα στο 78′.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Άκης Μιχαηλίδης) Κόρρας, Βιτωράτος, Λουτσάι, Νίκολι, Ταράτσας, Γιαννακόπουλος, Σταθακόπουλος, Φαρμάκης (46’ λ. τρ. Ντούβλης), Μπαλαφούτης Α. (82’ Αναστασίου), Ρούσεφ, Σάρρας (70’ Μπαλαφούτης Χ.)

ΑΓ, ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανος) Χατζάκης, Βυζανιάρης (75′ Αθανασόπουλος), Αρκούδας, Μηλιώνης Νταϊφώτης, Κοκότης, Πλεξίδας, Ζαγκι (65′ Οικονόμου), Παπανικολάου, Πετούσης, Καψοκώστας (51′ Τσιάνος).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply