Connect with us

stoplekto

Πυρρίχιος – Εθνικός Πανοράματος 2-1

Published

on

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Πυρρίχιος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Πανοράματος στο γήπεδο της Γκορυτσάς. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι με τον Εθνικό να κάνει αισθητή την παρουσία του κυρίως με αντεπιθέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η νίκη είναι η τέταρτη συνεχόμενη για τους Πόντιους και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 8ο λεπτό κόρνερ από τον Συμεωνίδη από τα δεξιά, ο Ασλανίδης παίρνει την πρώτη μπαλιά με την μπάλα να καταλήγει στον Παπαδόπουλο Τιμούρ που από κοντά έκανε το 1-0.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ,ο Εθνικός απάντησε ένα λεπτό αργότερα με γκολ του Δανιγγέλη Γ. που έφερε το παιχνίδι στα ίσα.Με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, ο Κωνσταντινίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Τσέπερη..Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Μερκάι βρήκε τον Κωνσταντινίδη που με κεφαλιά έβαλε ξανά τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού.Ωστόσο ο σκόρερ δεν το χάρηκε όσο θα ήθελε αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή έβγαλε την φανέλα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, 57ο λεπτό ο Δανιγγέλης σπαταλά σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει για τον Εθνικό. Στο 70ο λεπτό, ο Μερκάι σταματάει πάνω στην γραμμή την προσπάθεια του Κίσσα έπειτα από κόρνερ για τους φιλοξενούμενους.Στο 75ο λεπτό τελευταία ευκαιρία της συνάντησης, όταν το σουτ του Παπαδόπουλου Τιμούρ πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Εθνικού.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Σαμσίδης, Μαγκασάροφ, Μερκάι, Ελευθεριάδης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος Γ.(93′ Παντέλης), Συμεωνίδης(80′ Φωτιάδης), Καλαϊτζίδης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος Τ., Χριστοδουλίδης(84′ Λευκόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ: Τσέπερης, Τρίκκας, Ντάη, Κούτρας(59′ Γιανναδάκης Ν.), Κονόμη, Κίσσας, Κοτρώτσιος, Κατσαρός, Κίτσας(51′ Κονιαβίτης, 67′ λ.τρ. Γιανναδάκης Π.), Λούφη, Δανιγγέλης.

γράφει ο Σωκράτης Κεσανίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply