Connect with us

stoplekto

Πυρρίχιος – Λέων 1-1

Published

on

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πυρρίχιος και Λέων στην αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ.Δ.Α..Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 10ο λεπτό όταν ο Μιχαηλίδης Ι. με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Μερκάι ο οποίος παραχώρησε την θέση του στον Κωνσταντινίδη.

Ο επιθετικός των Ποντίων μέσα σε ένα δίλεπτο ,μεταξύ 43′-45′ έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ότι δεν κατάφερε ο Κωνσταντινίδης, το πέτυχε στο 56ο λεπτό ο Ασλανίδης που με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.Στο 71ο λεπτό κεφαλιά του Παπαδόπουλου Θέμη εξουδετερώνεται από τον Μήτρο ενώ στο 88ο λεπτό ο Ποιμενίδης,εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, θα μπορούσε να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του ωστόσο το σουτ του κατέληξε στα χέρια του Κεσανίδη.

 

Πυρρίχιος: Κεσανίδης,Μανγκασάρωβ,Μερκάι (44′ Κωνσταντινίδης),Ελευθεριάδης,Κυριακίδης,Παπαδόπουλος Θ.,Συμεωνίδης,Καλαϊτσίδης,Ασλανίδης,Παπαδόπουλος Τ.,Χριστοδουλίδης

 

Λέων: Μήτρος,Δανιηλίδης,Μιχαηλίδης,Σταυρόπουλος,Κολιπέτσας,Σαββίδης,Σεμερτζίδης (62′ Γκοβίλας),Μιχαηλίδης (81′ Λάλας),Ποιμενίδης,Καμαρίτης,Ιορδανίδης (90′ Αποστολόπουλος)

Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply