Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ραφαήλ Κουτσογιαννούλης: Ετοιμος για τις Εθνικές κατηγορίες…

Published

on

Στο ποδόσφαιρο είναι νόμος ότι η επίθεση κόβει τα εισιτήρια, αλλά η άμυνα κερδίζει τα πρωταθλήματα..όπως επίσης και το ότι μια ομάδα που θέλει να πάρει πρωτάθλημα, πρέπει να έχει καλό τερματοφύλακα…

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον Ραφαήλ Κουτσογιαννούλη. Ο 22χρονος Λαρισαίος γκολκίπερ ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας του Κερατσινίου, που κατέκτησε το πρωτάθλημα του Πειραιά, και ήταν ο γκολκίπερ που δέχτηκε τα λιγότερα τέρματα στο πρωτάθλημα, κάνοντας όλους τους ειδικούς να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση του.

Ομως οι επιτυχίες του δεν σταματάνε εδώ, αφού με τη φανέλα της ομάδας της Τροχαίας Αθηνών κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στο Υπηρεσιακό πρωτάθλημα, και μάλιστα αήττητος!

Ο Ραφαήλ Κουτσογιαννούλης μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

Ραφαήλ καλημέρα. Συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας, αλλά και την  προσωπική σου. Πες μας δυο λόγια για την πορεία του Κερατσινίου φέτος…

Καλημέρα σας και σας ευχαριστώ πολύ. Από την αρχή που εντάχθηκα στο δυναμικό της ομάδας ο στόχος ήταν η πρώτη θέση πράγμα το οποίο και πετύχαμε. Οποιαδήποτε άλλη θέση στην κατηγορία μας θα είχε αρνητικό πρόσημο για εμάς. Ημασταν η καλύτερη ομάδα, και το δείξαμε μέσα στο γήπεδο.

Ποιό πιστεύεις ότι ήταν το βασικότερο στοιχείο που σας οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου?

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν αποτέλεσμα συνδυασμού παραγόντων με αφετηρία την σωστή προπονητική καθοδήγηση και την τοποθέτηση του κάθε παίκτη στην θέση που θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα. Η μεγαλύτερη επιτυχία μας ήταν η αμυντική λειτουργία και το γεγονός ότι με δυσκολία δεχόμασταν τέρματα. Πιστεύω πως η συμβολή μου στον τομέα αυτό ήταν καθοριστική.

Τι έφταιξε και δεν τα καταφέρατε στα μπαράζ?

Η αποτυχία στα μπαράζ θεωρώ ότι προήλθε από εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Τίποτα παραπάνω δεν είναι της παρούσης.

Πως κρίνεις την δική σου απόδοση?

Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος για δύο κύρια λόγους: Πρώτο γιατί ο προπονητής μου μου εμπιστεύτηκε ανεπιφύλακτα την θέση αυτή και δεύτερο γιατί τον δικαίωσα απόλυτα στην επιλογή του. Το γεγονός ότι δέχτηκα τα λιγότερα τέρματα με διαφορά στον δικό μας όμιλο αλλά και σε όλους τους ομίλους γενικότερα είναι αψευδής μάρτυρας ότι η απόδοση μου κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Ποιά είναι τα σχέδια σου για το μέλλον?

Σήμερα σε ηλικία μικρότερη των 23 ετών αλλά με εμπειρία στην θέση του τερματοφύλακα θεωρώ ότι έχω τις δυνατότητες να αγωνιστώ σε εθνικές κατηγορίες με επιτυχία πράγμα που όταν κληθώ θα αποδείξω στους αγωνιστικούς χώρους. Νοιώθω απόλυτα έτοιμος για αυτό…

Σε ευχαριστούμε πολύ…

Και εγώ σας ευχαριστώ…