Connect with us

stoplekto

Ρεβάνς από Προοδευτική ο Απόλλων

Νίκησε 3-2 σε φιλικό

Published

on

Τη νίκη με σκορ 3-2 πανηγύρισε ο Απόλλων Σμύρνης στο σημερινό εντός έδρας φιλικό που έδωσε απέναντι στην Προοδευτική. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε με το σκορ που είχε χάσει στις 8 Ιανουαρίου 2012 από τους «Βυσσινί» και πήρε μία άτυπη ρεβάνς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραχάλιου. Μετά το γκολ οι παίκτες του Απόλλωνα πήραν μεγάλη ψυχολογία και κατάφεραν στο 10′ με ανάποδο ψαλίδι του Τσιλιγκίρη να διαμορφώσουν το 2-0. Στην επανάληψη οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τομαρά στο 59′. Στο επόμενο λεπτό το σωματείο της Ριζούπολης έφτασε κοντά και στην επίτευξη ενός τέταρτου τέρματος, ωστόσο το σουτ του Τομαρά κατέληξε στο δοκάρι του Ζήνωνου. Στην επόμενη φάση η Προοδευτική κατάφερε να μειώσει το σκορ με διαγώνιο σουτ του Αργυρίου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χαρτσάς με εύστοχη κεφαλιά στο 75’καθώς νίκησε τον πορτιέρο Αθανασίου.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασίου, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Παπαδιώτης, Κωνσταντίνου, Ντουτσαρίδης, Κορώνης, Τσιλιγκίρης, Αντωνόπουλος, Καραχάλιος.

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιώργος Καλαμάκης): Ζήνωνος, Κολιός, Γκιόκας, Χόρτσας Δ., Παπανικόλας, Μπελέρης, Γουδέλης, Γεωργακόπουλος, Αργυρίου, Λέκκας, Κακαράς.

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply