Connect with us

stoplekto

Ρεκόρ ακύρωσης κανονικών τερμάτων φέτος για τον Άρη Αμφιάλης

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Άρη Αμφιάλης σχετικά  με «φαλτσοσφυρίγματα» και ακυρώσεις κανονικών γκολ, που όλως «τυχαίως» στρέφονται κατά του συμπαθούς συλλόγου. Αναλυτικά  η ανακοίνωση αναφέρει:

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και μαζί με αυτήν, αρχίζουν να εξαντλούνται και τα όρια ανοχής μας. Ανοχής σε μία κατάσταση που άρχισε να διαμορφώνεται από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με «φαλτσοσφυρίγματα» και ακυρώσεις κανονικών γκολ, που όλως «τυχαίως» στρέφονταν κατά του συλλόγου μας.

 

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις εξής περιπτώσεις:

 

• 1η Αγωνιστική με αντίπαλο την Δόξα Πειραιά, όπου ήρθαμε αντιμέτωποι με σωρεία ανεξήγητων αποφάσεων (πέναλτι υπέρ της ομάδας μας το έκανε αποβολή σε ποδοσφαιριστή μας) του διαιτητή Κωνσταντόπουλου Ι.

Ζητήσαμε την εξαίρεση του παραπάνω διαιτητή για όλους τους αγώνες μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.

• 5η Αγωνιστική με αντίπαλο την Αίγινα και μια κάκιστη διαιτησία από τον κ.Ντουμιτρέσκου

• 6η Αγωνιστική με αντίπαλο τον Ερμή Κορυδαλλού, όπου ενώ είχαμε μια καλή διαιτησία από τον κ.Καρυοφύλλη , ο 1ος Βοηθός κ. Καλημέρης μας ακύρωσε κανονικότατο γκολ του Γεωργαλάκη.

• 7η Αγωνιστική με αντίπαλο τους Νέους Δραπετσώνας, όπου και εδώ είχαμε την ίδια εικόνα. Καλή διαιτησία από τον κ.Τσαμούρη και κακό τον 1ο βοηθό κ. Παπανδριόπουλο, όπου ήταν η σειρά του για να ακυρώσει κανονικό γκολ του Μηνόγιαννη.

• 8η Αγωνιστική με αντίπαλο τον Ατρόμητο Κερατσινίου, όπου εδώ είχαμε μια κάκιστη διαιτησία από τον κ.Μιχελή και ένα κανονικότατο γκολ του Λαγουμιτζή το ακύρωσε ο 2ος βοηθός κ. Καρβούνης , ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον κ. Βεκρή. Δεν αφήνουμε κανένα υπαινιγμό, απλά δεν μας δόθηκε καμία εξήγηση για την αλλαγή του προαναφερόμενου βοηθού.

 

Κι όλα αυτά μόλις σε 8 αγωνιστικές !!!!!!!!!!!!!!!!

 

Συγκεκριμένα για τον αγώνα Άρης Αμφιάλης – Ερμής Κορυδαλλού, επισημαίνουμε ότι στις εξέδρες βρέθηκε και παρακολούθησε τον αγώνα ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ, ο οποίος ως πέραν πάσης αμφιβολίας γνώστης του αθλήματος και των κανονισμών, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι μπορεί να έχει διαφορετική άποψη, παρά μόνο ότι επρόκειτο για κανονικότατο τέρμα που ακυρώθηκε δίχως την παραμικρή δικαιολογία.

 

Επειδή δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε πως μπορεί αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί μέχρι το τέλος, θεωρούμε πως είναι επιτακτική ανάγκη για τα θεσμικά όργανα που ευθύνονται για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις επισημάνσεις μας.

Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά πως θα υπερασπιστούμε με κάθε νόμιμο και θεσμικό μέσο την ομάδα μας και το μόχθο των ποδοσφαιριστών μας.

Επίσης, όποιος έχει πρόβλημα με τις επιλογές, τη θέση και τη στάση μας, σχετικά με ό,τι εμείς πιστεύουμε πως προάγει το πειραϊκό ποδόσφαιρο, καλό είναι να το λέει ευθέως, ώστε να μπορούμε να αντιπαρατεθούμε με επιχειρήματα για την πρόοδο του αθλήματος.

Αλλά τα παιδιά που κοπιάζουν όλη την εβδομάδα και αφιερώνουν τα Σαββατοκύριακά τους στο άθλημα που αγάπησαν δεν ευθύνονται σε τίποτα. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να τα σεβαστείτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Θοδωρής Μάλλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply