Connect with us

Γ Εθνική

Ρεσιτάλ Βάτσιου στο Πιερικός – Παναχαϊκή 0-0

Published

on

Χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πιερικό και την Παναχαϊκή στο Δημοτικό στάδιο Κατερίνης για τα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι Πατρινοί βέβαια έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ με τα σουτ των Ολίσε και Σαλαμαστράκη να σταματούν στο δοκάρι.

Η ομάδα του Πιερικού μπήκε πιο δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα κατάφεραν να ανεβάσουν στροφές κυρίως μετά το 25′. Στο 39′ ο «κεραυνός» του Ολίσε σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Βασιλειάδη, ενώ στο 71′ ο Ουρτάδο ηττήθηκε στο τετ α τετ από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Τρία λεπτά αργότερα ο Σαλαμαστράκης επιχείρησε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε για μια ακόμα στο αντίπαλο δοκάρι. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα άνηκε και πάλι στην Παναχαϊκή με τον Γκούρτσα να στέλνει την μπάλα άουτ από απόσταση δύο μέτρων.

Ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος και οι Κασσαβέτης-Παστρωμάς απο την Δυτική Αττική αρίστευσαν στην πρεμιέρα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βασιλειάδης, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Δεσποτόφσκι, Λόπες, Καθάριος (72’ Μιχαηλίδης), Φαμπίνιο, Κόιτς (94’ Κωτσιόπουλος), Ντάνι (86’ Σεχολάρι).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πίτκας, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Ολίσε (70’ Ουρτάδο), Σολάκης (84’ Μαπούκου), Μπρέσκα, Ντίνας (77’ Γκούρτσας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply