Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ροπαλιά.. Ηρακλή σε Ίκαρο

Published

on

Φωτιές. έβγαζε ο Ηρακλής Ελευσίνας που επικράτησε με το εκκωφαντικό 5-1 του Ίκαρου Ασπροπύργου. Ο Μεχμέτ- Ογλου έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 8′ να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, καθώς δεν μπόρεσε από τα έντεκα βήματα να νικήσει τον Κατσαπρίνη που απέκρουσε την μπάλα. Ότι δεν κατάφερε ο Μεχμέτ Ογλού σημείωσε ο Παναγιώτου 2′ αργότερα εις βάρος της ομάδας του χάρις στο αυτογκολ που σημείωσε. Στο 36΄ο Βάσης διπλασίασε τα τέρματα των Ελευσίνιων, ενώ στο 55′ ο Μεχμέτ – Ογλού έκανε το 3-0. Στο 57′ ο Σούλο σημάδεψε το δοκάρι του Κατσαπρίνη και στη συνέχεια της φάσης ο Μούτας με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 65′ ο Φωτιάδης μείωσε σε 4-1, για να έρθει ο Ζήλος στο 85′ και να διαμορφώσει το τελικό 5-1. Διαιτητής ήταν ο Δημόπουλος με βοηθούς τους Φούρκα και Πουλακάκη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φωτιάδης, Πέππας (73′ Αξιώτης), Σούλος (62′ Μαρούγκας), Δρούγος, Μουατζίρη, Καρκαμπάτσης, Βάσης, Παπαδόπουλος, Ζήλο, Μεχμέτ- Ογλού, Μούτας (62′ Παροτσίδης).

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Λαζαρίδης (67′ Καρατζίδης), Παναγιώτου, Ασλανίδης, Χριστοδουλίδης, Θώμογλου (46′ Καραβοκύρης), Χατζηκυριάκος (85′ Ντεκράν), Φωτιάδης, Μπρίλης, Σότα, Μάμμας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply