Connect with us

Γ Εθνική

Ροπαλιά σωτηρίας για Ηρακλή Ψαχνών!

*

Published

on

Ένα πολύ σημαντικό βήμα παραμονής έκανε σήμερα το απόγευμα ο Ηρακλής Ψαχνών, καθώς επικράτησε της Καλλονής με 1-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Πρωταγωνιστής και σκόρερ για τους νικητέσε ς ο Μάριος Σέγκος.

 

Στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή δεν κατάφεραν να την εκμεταλευτούν με κάποιο γκολ, ενώ διαμαρτυρήθηκαν και για πέναλτι σε χέρι των φιλοξενούμενων.

 

Παρόλα αυτά, η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για την Καλλονή, όταν στο 12′ ο Κριπιντίρης βγήκε τετ α τετ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τόλιο.

 

Η απάντηση του Ηρακλή Ψαχνών ήρθε ένα λεπτό αργότερα, στο 13′, με τον Ντελέκο να πιάνει ένα πολύ καλό σουτ, αλλά την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σουλογάνη.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο ο Ηρακλής ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 70′ ο Σέγκος αποδείχθηκε πιο εύστοχος για τον Ηρακλή, καθώς με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σουλογάνη και έκανε το 1-0 για την ομάδα των Ψαχνών, σε ένα σημείο που το παιχνίδι έδειχνε ισορροπημένο.

 

Στα υπόλοιπα 20 λεπτά δεν έγινε και κάτι ιδιαίτερο με τον Ηρακλή να πετυχαίνει ένα πολύ σημαντικό “τρίποντο” στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

 

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης, Πλάτανος, Ρεπετσάς, Γκοτοβός (72′ Δελήμπασης), Γιώτας, Μπακομήτρος, Ποκόνγκ (82′ Γανωτής), Ντελέκος (60′ Σέγκος), Θάνος, Αλεξάντροβιτς.

 

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Σουλογάνης, Χωριανόπουλος, Μήτσης (46′ λ.τ Προβατίδης), Καρακώστας, Χατζόπουλος, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Μανούσος, Ντος Σάντος, Μανουσάκης (72′ Ταραχούλσκι), Ζουρούδης (66′ Βλαστέλλης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply