A' Ε.Π.Σ.Α.
Ρόπας: “Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί”
![](https://stoplekto.gr/wp-content/uploads/2016/09/IMG_01741-e1475266573324.jpg)
Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Χαραυγιακού για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο τα Σούρμενα. Το θετικό για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρόπα αλλά και στον Αναστασόπουλο που θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα από αύριο. Από εκεί και πέρα, ο κ. Ρόπας αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε
: ”Είναι δυσκολο παιχνίδι γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει κοινό στόχο με εμάς δηλαδή να κάνει μια καλή πορεία στην Α’ ΕΠΣΑ και εφόσον παρουσιαστεί κάτι περισσότερο να το κυνηγήσει. Είναι ένα σύνολο που έχει τον ίδιο κορμό και αυτό το κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό και δεν παύει να είναι ένα ματς μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου.Θεωρώ όμως αυτή τη στιγμή επειδή βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση πιστεύω ότι θα είναι καλή η εξέλιξη του αγώνα για εμάς εφόσον τηρήσουμε τα όσα δουλεύουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πάντως σε όλο τον αγώνα”.
Ερωτηθείς για τα σημεία που πρέπει να χτυπήσει τον αντίπαλο η ομάδα του, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε: ”Εχω την εντύπωση εάν παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο και από το πλάι θεωρώ ότι μπορούμε να κανουμε ζημιά στην αντίπαλη ομάδα”.
![](https://stoplekto.gr/wp-content/uploads/2018/12/logo-stoplekto-2018-12-2-e1545970999338.png)
You must be logged in to post a comment Login