Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ρόππας: Δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα

Published

on

Το Χαλάνδρι συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του. Η ομάδα των Ρόππα-Ζυγούρη παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και προέρχεται από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Θρίαμβο Αθηνών,Ήφαιστο Περιστερίου και Ολυμπιακό Λιοσίων. Επόμενος αντίπαλος για τους πράσινους είναι η Ηλιούπολη του Μιχάλη Δωματιώτη την Κυριακή 7/12 στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ηρακλής Ρόππας, μίλησε Stoplekto.gr για το παιχνίδι κόντρα στους κυανέρυθρους και δήλωσε: ”Είναι ένα παιχνίδι όπως τα άλλα κόντρα σε μια καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, όπως κάνουμε κάθε αγωνιστική. Δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα αλλά προσπαθούμε να βγάλουμε νέους ποδοσφαιριστές και να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα ως ομάδα. Απουσίες για το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι οι Μέρτης και Μπίζας.”

Άσχημα είναι τα νέα για τον επιθετικό της ομάδας, Μανώλη Μπίζα. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον χόνδρο του και θα υποβληθεί σε επέμβαση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Μπίζας είναι ο πρώτος σκόρερ του Χαλανδρίου έως τώρα με πέντε τέρματα. Αντίθετα, ο Μέρτης επανέρχεται σιγά σιγά και από εβδομάδα θα ξεκινήσει τρέξιμο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply