Connect with us

Uncategorized

Σάκος του μποξ ο Ασπρόπυργος στη Χαλκίδα

9-0 το σκορ

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική ο ΑΟ Χαλκίδας συνέτριψε με 9-0 τη νεανική ομάδα του Ασπροπύργου.

Με το καλημέρα στο 1′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το Καρακατσάνη, ενώ είδαν τον Ταυταρίδη δέκα λεπτά αργότερα να σημειώνει το 2-0.

Στο 25′ ο Λέκκας έκανε το 3-0, ενώ ο Γιόκας στο 32′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 39′ ο Καρακατσάνης σημείωσε δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση κάνοντας το 5-0, ενώ το αποτέλεσμα του ημιχρόνου (6-0) διαμόρφωσε στο 40′ ο Γκιόκας.

Στο β’ μέρος οι «μπλε» εξακολούθησαν να έχουν τον ίδιο ρυθμό, φτάνοντας και σε έβδομο τέρμα στο 55′ με το Καλογερόπουλο. Στο 66′ ήταν η σειρά του Γιογιού να δει το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα των σκόρερ, ενώ το τελικό 9-0 διαμόρφωσε στο 72′ ο Μπιρμπίλι με πέναλτι. Στο 3′ ο Καρακατσάνης είχε σημαδέψει το δοκάρι της εστίας του Μαρτίδη.

Διαιτητής ήταν ο Κονίδας (ΣΔ Φωκίδας)

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Μόνος, Μπακρής, Θωμάς (65 Τούρλας), Νικολόπουλος, Βιδάλης, Μπιρμπίλι, Ταυταρίδης, Καλογερόπουλος, Γκιόκας, Καρακατσάνης (46΄Νικολάου), Λέκκας (58′ Γιογιός)

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Μαρτίδης, Βράντζας, Φραγκόπουλος (30′ Μουζάκας), Σημαιοφορίδης, Μαυρίδης Κ., Ζαγκλής (46′ Καμενίδης), Πεΐδης, Βασιλειάδης., Σιδηρόπουλος, Ζωγράφος, Λακάι (75′ Μαυρίδης Χ.)

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply