Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σάσσαλος: “Ματς αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων με τον Χαραυγιακό”

Published

on

Ο Σάκης Σάσσαλος αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης του Ολυμπιακού Λιοσίων για να αντικαταστήσει τον Αλέξη Γκλεγκλέ, με τον έμπειρο προπονητή να πέφτει από νωρίς στα βαθιά αφού την Κυριακή, η ομάδα των δυτικών προαστίων αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό.

Ο κ. Σάσσαλος που αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους προπονητής με δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ματς, σχολιάζοντας αρχικά τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού Λιοσίων.

Το σχόλιο του

“Η προσέγγιση των ανθρώπων προς το πρόσωπο μου μου άρεσε αφού έδειξαν ότι με ήθελαν στο σύλλογο. Θεώρησα σωστό αφού είδα θέληση να πω το ναι. Ευχαριστημένος έχω μείνει από το project και θεωρώ ότι η θέση του Ολυμπιακού Λιοσίων είναι πλασματική. Πρέπει να βάλουμε κάποια πράγματα για να αποδώσουμε αυτό που πραγματικά αξίζουμε.Θα δουλέψουμε με στόχο να διορθώσουμε τα λάθη μας”.

Για το ματς με τον Χαραυγιακό τόνισε

Όσον αφορά το ματς της Κυριακής με τον Χαραυγιακό, θέλω να γίνει ένα ματς αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων γιατί και οι δυο ομάδες είναι μεγάλα ονόματα έχοντας αγωνιστεί σε ανώτερες κατηγορίες και πιστεύω ότι θα είναι ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εάν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι θα ανταποκριθούμε. Καλώ τον κόσμο του Ολυμπιακού Λιοσίων να έρθει στο γήπεδο και να παρακολουθεί ένα ματς σε αθλητικά πλαίσια”.

Για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει εργαστεί στο παρελθόν τόνισε

“Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα καθώς η σχέση μου με τον Χαραυγιακό είναι πολύ καλή. Οι άνθρωποι με επικεφαλή τον κ. Φύτρο με στήριξαν αλλά για 90′ θα είμαστε αντίπαλοι”.