Connect with us

stoplekto

Σήμερα η «πρώτη» του Φοίνικα Αγίας Σοφίας

Published

on

Σήμερα ξεκινά και επίσημα η νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο Φοίνικα Αγίας Σοφίας, καθώς θα η ομάδα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση. Η συνάντηση των παικτών θα γίνει στις 20.00 στο γήπεδο του  Αγίου Διονυσίου, όπου θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και αμέσως θα ξεκινήσει η προπόνηση κάτω από την επίβλεψη του προπονητή Θανάση Παύλοβιτς.

Γυμναστής της ομάδας ανέλαβε ο Γιάννης Μαράκης, ένας άριστα καταρτισμένος καθηγητής της φυσικής αγωγής, που έχει εργαστεί και σε αρκετές αθηναϊκές ομάδες τόσο σε τμήματα υποδομών όσο και σε πρώτες ομάδες.  Πορπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Τάσος Τζωρτζάτος. Απόντες από τη σημερινή πρεμιέρα του Φοίνικα θα είναι οι Κολλυρόπουλος και Καλύβας, οι οποίοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα ενταχθούν με την ομάδα στις 28/8.

Παράλληλα ο σύλλογος στα πλαίσια της μεταγραφικής του ενίσχυσης υλοποίησε ακόμα μία προσθήκη. Συγκεκριμένα πήρε τον 28χρονο αμυντικό χαφ Άλκη Κουντουριώτη, που πέρσι αγωνιζόταν στα Πετράλωνα, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει και από τον Ερμή Κορυδαλλού.