Connect with us

Uncategorized

Σίφουνας Ολυμπιακός Λαυρίου στη Ρόδο

4-1 τον Διαγόρα

Published

on

Αναμενόμενη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός Λαυρίου μέσα στη Ρόδο, καθώς επικράτησε του τοπικού Διαγόρα με 4-1. Οι νησιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ στο 17′ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Διακάκης, όμως στη συνέχεια. κατέρρευσαν Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν ταχύτητα και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Στο 52′ ο Βαλεντίν Γιαχάεβ ισοφάρισε σε 1-1 και 9′ αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 73′ ο Τσιώλης με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, για να έρθει ο Πάλλης στο 80′ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Περράκης (Αθηνών)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τύρελλης, Καραγιάννης (54′ λ. τρ. Μπότσης), Παπαδημητρίου, Κενενούνης, Κιλασίν, Καρπούζης, Σκυλλαράκης (63′ Μπάρδης), Καραγεωργίου, Ιμεραλιλάϊ, Διακάκης, Φλεβάρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Αραχωβίτης, Βαφειάδης Θ., Τσιώλης (82′ Τσοπανάκης), Βαφειάδης Στ., Μπεργιάννης, Μούργος (67′ Πάλλης), Πούλος, Γιαχάεβ Α., Γιαχάεβ Β., Βελετάκος (82′ Κωστάκης), Αμπντέλ Ραχήμ.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply