Connect with us

stoplekto

Σαλαμινομάχοι: Δεκτή η παραίτηση Κωνσταντινίδη – Κόβει την πίτα την Κυριακή

Published

on

Ανακοίνωση από το ΔΣ της  EΠΟ Σαλαμινομάχων  Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

Ύστερα από το Δ.Σ του συλλόγου μας κάνουμε αποδεκτή την παραίτηση του αντιπροέδρου μας Κωνσταντινίδη Κώστα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία μιας και κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου 2014 με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Σαλαμίνος Τζαβαρή Γιάννη.

 

 

O σύλλογος μας σας προσκαλεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:30 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Αμπελάκι.

 

 

Ο σύλλογος μας και ο Πρόεδρος μας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον δημοτικό σύμβουλο Μπίλια Γεώργιο για την διεκπεραίωση ενός σημαντικού ζητήματος για το σύλλογο.

 

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ομάδας μας αναφέρει:

 

Δεν νομίζω ότι έχουμε καταφέρει κάτι σημαντικό μέχρι τώρα. Το πρωτάθλημα έχει παρά πολύ δρόμο και ειδικά ο όμιλος μας είναι εξαιρετικά αμφίρροπος με 6 ομάδες να παλεύουν για την πρώτη θέση. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Οι μεταγραφές που έγιναν δεν είναι προσθήκες εντυπωσιασμού αλλά ουσίας δηλαδή να φτιάξουμε μια ομάδα που να μπορεί να αποδώσει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει την ομάδα μας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply