Connect with us

stoplekto

Σαρωτική Λυκόβρυση στους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Μόνο με νίκη θα έπιανε κορυφή η Λυκόβρυση και τα κατάφερε στους Αγίους Αναργύρους κόντρα στην τοπική Ελπίδα φιλοδωρώντας την με το εκκωφαντικό 4-1. Έτσι, πάτησε προσωρινά κορυφή έχοντας 14 πόντους μαζί με τον Κένταυρο Βριλησσίων (παιχνίδι λιγότερο), ενώ η Ελπίδα έχει 13 βαθμούς τρίτη. Στα αγωνιστικά, ο νικητής κρίθηκε νωρίς χάρις σε ένα ξέσπασμα των φιλοξενουμένων από το 27′ μέχρι το 31′. Ο Παρασκευόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους ‘πράσινους’ από κοντά σε γύρισμα του Κουτσουρούπα και από το 27′ ξεκίνησε η αντεπίθεση των ‘κυανοκιτρίνων’. Αρχικά, ο νεαρός Δρακόπουλος αξιοποίησε την ασίστ του Δημήτρη Ραυτόπουλου για το 1-1 και στο 30′ ο ίδιος με κοντινή κεφαλιά από κόρνερ του Κάντριου σφράγισε την ολική ανατροπή. Στο επόμενο λεπτό ήρθε το 3-1 χάρις την λόμπα του Δημήτρη Ραυτόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής να κρίνει την αναμέτρηση. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 90′ με πλασέ του Σταματέλου από ασίστ του Παπαθανάση.

Διαιτητές: Τσαγκάρης Ν., Γούναρης Π., Αλάμπεης Γ.

Ελπίδα (Φάνης Κασάπης): Αργυρόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπίντζος, Πανταζής, Κάτρης (46′ Πάσχος), Λάμπος (46′ Στάθης), Ντίμο, Ρόκο (53′ Τσάβος), Κουτσουρούπας, Πετανάι.

Λυκόβρυση (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Κωτσιόπουλος, Κορδολαίμης, Θάνος, Αγγελής, Ραυτόπουλος Π., Κάντριου, Μήτογλου, Δρακόπουλος (60′ Παπαθανάσης), Ραυτόπουλος Δ. (83′ Σταματέλος), Καπλάνης (75′ Κορκούτης).