Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σαρωτικός ο ΑΟ Κορυδαλλού 4-1 εκτός την Αμφιάλη

Published

on

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη γα τον ΑΟ Κορυδαλλό που σάρωσε στην επανάληψη την Αμφιάλη με 4-1 .

Με πολλά προβλήματα οι Κορυδαλλιώτες πριν την έναρξη του αγώνα που έγιναν πιο πολλά κατά την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου με τους τραυματισμούς των Σταματέλλου και Ψυχίδη αλλά και το γκολ της Αμφιάλης στο 45′ κατάφερε να φύγει νικητής με 4 πανέμορφα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο στην προσπάθεια που κάνει να ξαναμπεί στο κόλπο της ανόδου.

 

Στο 1ο ημίχρονο έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κέντρου. Η Αμφιάλη είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 22′ λεπτό με τον Αntoci που ενώ ο Κουλούρης ήταν εξουδετερομένος σούταρε αλλά ο Σταμουλάρας απέκρουσε επάνω στην γραμμή. Στο 23′ λεπτό σε δυνατή κόντρα με αντίπαλο ο Σταματέλλος χτύπησε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε με τον Ζαχαρίου. Στο 43′ λεπτό αντικαταστάθηκε ο Ψυχίδης που έπαθε θλάση. Για να τριτώσει το κακό για τον Κορυδαλλό με το γκολ του Χαράμη στο 45′.

 

Στο 2ο ημίχρονο ένας “άλλος” ψυχωμένος Κορυδαλλός κατάφερε στο 61′ λεπτό να ισοφαρήσει με φανταστική λόμπα του Τσιρτσίκου από 30 μέτρα μετά από μπαλλιά του Κορκοτάρα. Στο 70′ από ελεύθερο του Κουλούρη ο Τσιμιλιώτης πρόλαβε τους αμυντικούς της Αμφιάλης και “κρέμασε” για δεύτερη φορά τον Γιαννακόπουλο κάνοντας το 1-2. Στο 77′ λεπτό η Αμφιάλη είχε δοκάρι με τον Ζειμπεκίδη ενώ στο 80′ και στο 81′ ο Κουλούρης κατέβασε τα ρολλά και κράτησε στο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού το 1-2.

 

Στο 90′ λεπτό ο Τσιρτσίκος έκανε μπαλλιά στο κενό χώρο ο Μπουλές έσπασε το τεχνικό οφσάιντ βγήκε τετ-α-τετ με τον Γιαννακόπουλο και με μία νέα φανταστική λόμπα έκανε το 1-3 κλειδώνοντας την νίκη για τον Κορυδαλλό. Το κερασάκι στην τούρτα την έβαλε ο Τσιμιλιώτης που μετά από μπαλλιά του Τσέκερη σούταρε από πλάγια κάνοντας το 1-4.

 

Ο κ. Ντουμιτρέσκου απέβαλε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της Αμφιάλης Βέρα γιατί του είπε “αντε γαμήσου” και τον ποδοσφαιριστή του Κορυδαλλού Βέττα που είχε γίνει αλλαγή γιατί “μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στον Β’ βοηθό για απόφαση του”!!!

 

ΑΜΦΙΑΛΗ: Γιαννακόπουλος, Δουρής, Άντοτσι, Αβραμίδης, Πετρουμιάνος, Κογκάκης, Δρακουλάκος, Ζεϊμπεκίδης, Βεκρής( 80′ Παπαβασιλείου) Χαραμής, Βέρα.

 

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κουλούρης, Τσέκερης Τσιρτσίκος, Ψυχίδης ( 42’΄λ.Τρ Κορκοτάρας) Σταμουλάρας, Νικολάτος Βέττας( 89′ Καρασπύρος) Μπουλές, Σταματέλος( 23′ λ.Τρ Ζαχαρίου) Μάρθας, Τσιμιλιώτης .

Γράφει ο Νίκος Χοχλάκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply