Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σειρά φιλικών το Ηράκλειο

Ηττήθηκε 4-1 απο Γαλάτσι

Published

on

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις στις τάξεις του Ηρακλείου , με το τεχνικό επιτελείο να προγραμματίζει συνεχώς φιλικές συναντήσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Στο μεταξύ, την προηγούμενη Τετάρτη οι ”κυανόλευκοι” αναμετρήθηκαν με τον ΠΑΣ Γαλάτσι, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με σκορ 4-1, με το Βασίλη Καφετζή να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα για το σωματείο των βορείων προαστίων.

Από εκεί και πέρα την περασμένη Παρασκευή, το συγκρότημα του Λευτέρη Αλεξάκη αντιμετώπισε τον Αθηναϊκό, παιχνίδι το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. Για την ιστορία τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Βασίλης Καφετζής και Ηλίας Σαζακλής. Αύριο ημέρα Τετάρτη στις 17.30 το Ηράκλειο φιλοξενείται στον Βύρωνα από την ιστορική Δόξα, ενώ την Παρασκευή στις 25 Μαΐου θα υποδεχτεί το Καματερό, ματς το οποίο έχει πρόκειται να ξεκινήσει στις 17.00.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι Ανδρέας Κατσούλης, Παναγιώτης Χριστοδούλου και Χρήστος Γκροπάϊ επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον Σπύρο Ζαμπαρά, ο οποίος έχει ξεκινήσει ασκήσεις με μπάλα μετά την πολύμηνη απουσία του.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply