Connect with us

stoplekto

Σερπετζόγλου: «Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα»

Published

on

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τον Θρίαμβο Αθηνών, αφού η ιστορική ομάδα στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές έχει πετύχει ισάριθμες νίκες. Έτσι οι «κυανοπράσινοι» παραμένουν ο μοναδικός σύλλογος από την έναρξη της φετινής σεζόν, που μετράει το απόλυτο σε βαθμούς, όσον αφορά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Ο Κωνσταντίνος Ράπτης δεν έχασε την ευκαιρία και επικοινώνησε με τον πρωτεργάτη της επιτυχημένης πορείας του Θριάμβου, Δημήτρη Σερπετζόγλου, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες του παρόλα αυτά που έχουν πετύχει, δεν πρέπει να πετάνε στα σύννεφα.

Αναλυτικά τα όσα υπογράμμισε ο έμπειρος τεχνικός:

Για το εκπληκτικό αυτό ξεκίνημα της ομάδας: «Σίγουρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι’αυτό που έχουμε πετύχει, όμως πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και να μην πετάμε στα σύννεφα, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πρέπει να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου στην Α’ κατηγορία».

Για το αν στόχος είναι να βγουν και νέοι παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου: «Υπάρχουν παίκτες από τις ακαδημίες οι οποίοι αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα, όπως οι Καλλιγάς, Κατσουρίδας και Κουφογιαννάκης και σε συνεργασία με τον προπονητή του εφηβικού τμήματος, Δημήτρη Χαλκιά, ευελπιστούμε και πως από τη νέα σεζόν θα προσθέσουμε τρεις με τέσσερις παίκτες ακόμα στην πρώτη ομάδα».

Για τον αγώνα της Κυριακής(2/12) κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου: «Ο Φοίνικας είναι μία πολύ καλή και αξιόλογη ομάδα και πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι και στα 90′ του παιχνιδιού αν θέλουμε να φύγουμε με τη νίκη. Το θετικό είναι πως δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών και θα είμαστε πλήρης στον συγκεκριμένο αγώνα».

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply