Connect with us

Uncategorized

Σε αντίθετους πόλους…

Αιολικός και Κηφισιά κοντράρονται σήμερα (14.30), σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες και για τις δυο ομάδες!

Published

on

Η επιτυχία από την αποτυχία στο ποδόσφαιρο είναι δυο παράγοντες που δεν απέχουν και πολύ μεταξύ τους. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Αιολικός τη φετινή περίοδο, ο οποίος σήμερα παίζει ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί αναφορικά με το μέλλον του στην κατηγορία. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μυτιλήνης κόντραρεται στις 14.30 στο γήπεδο «Ταρλά» με την Κηφισιά που διανύει περίοδο εξαιρετικής κατάστασης. Οι νησιώτες χρειάζονται οπωσδήποτε το «τρίποντο» καθώς σε αντίθετη περίπτωση το ιστορικό σωματείο θα βρίσκεται με το ένα πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα. Από την αντίπερα όχθη, η Κηφισιά θα επιδιώξει να αποσπάσει τη νίκη ώστε να ”πατήσει” κορυφή για πρώτη φορά φέτος στην βαθμολογία διατηρώντας παράλληλα το αήττητο που τρέχει την συγκεκριμένη περίοδο.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ

 

«Μέσα» Κορακάκης-Χέλης

 

Στο στρατόπεδο της Κηφισιάς κοιτούν το σημερινό ματς με τον Αιολικό ως ακόμη ένα παιχνίδι-τελικό αναφορικά με την κατάκτηση της ανόδου. Οι «κυανόλευκοι» την τρέχουσα σεζόν βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό αντικατοπτρίζεται και από τα αποτελέσματα που έχει σημειώσει το σωματείο των βορείων προαστίων. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Θωμά Γράφα τη φετινή περίοδο αγνοεί τη λέξη ήττα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου μπορεί να υπολογίζει στους Κορακάκη και Χέλη που εξέτισαν τις τιμωρίες τους στο ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ. Παράλληλα, σήμερα δίνεται η ευκαιρία στους Κηφισιώτες να βρεθούν για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή της βαθμολογίας ξεπερνώντας το Αιγάλεω που μέχρι στιγμής προπορεύεται.

 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ

 

«Καρέ» απουσιών

 

Κομβικό παιχνίδι για το μέλλον του στην κατηγορία δίνει σήμερα στις 14.30 ο Αιολικός που υποδέχεται σε εξ αναβολής αναμέτρηση την Κηφισιά. Το τεχνικό επιτελείο του ιστορικού συλλόγου, πέρα την ποιότητας του αντιπάλου, καλείται να αντιμετωπίσει και τα πολλά προβλήματα απουσιών που. μαστίζουν την ομάδα. Συγκεκριμένα ο Φώτης Κοκκινέλης θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Μανουσάκη και Διονυσάτου όπως επίσης και των τραυματιών Χατζηκυριάκου και Κατσαρού. Παράλληλα, η συμμετοχή του Δουμπλατζή θα κριθεί λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του σημερινού αγώνα καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ωστόσο, σε θέση μάχης βρίσκονται οι Καδής και Μουτζούρης που εξέτισαν τις ποινές τους.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply