Connect with us

stoplekto

Σε καλό δρόμο ο Ασπρόπυργος

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ασπρόπυργο μετά και την νίκη στο πρώτο ματς του Κυπέλλου με 3-0 επί της Νέας Περάμου και μάλιστα εκτός έδρας. Έχοντας έναν εκπληκτικό Μεϊμαρίδη, η ομάδα του Κώστα Κρασώνη πήρε μια άτυπη ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό και μετά από αυτή την πολύ καλή εμφάνιση κάνει τα πράγματα ευκολότερα για τον επαναληπτικό.

Ευχαριστημένοι είναι στο σύλλογο και από την έως τώρα διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας καθώς όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει εντάσσονται στο αρχικό πλάνο που σχεδιάστηκε.

Αποκτήθηκαν κάποιοι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της πόλης που αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες(Κουσίδης, Ευσταθιάδης, Γεωργιάδης, Μειμαρίδης, Τσιανάκας,Στεφανίδης,Παναγιώτου) και τέλος αποκτήθηκαν και ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής με γνώμονα το ήθος και τις ικανότητές τους(Βανδώρος, Πορανίδης, Βάσης)

Συνυπολογίζοντας και τον κορμό της περσινής χρονιάς, η διοίκηση εκπληρώνει σε μεγάλο βαθμό την δέσμευσή της για ένα ρόστερ αποτελούμενο από γηγενείς κατά κόρον ποδοσφαιριστές, σε καλή ηλικία και με φιλοδοξίες. Πυρετωδώς εργάζονται άπαντες στον σύλλογο και για το άλλο μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την δημιουργία σύγχρονης ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply