Connect with us

Γ Εθνική

Σε καλό δρόμο ο Εργοτέλης

Published

on

Οι παίκτες του Εργοτέλη έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και επικράτησαν στο σημερινό φιλικό του Ρούβα με σκορ 2-0. Οι παίκτες του Σίνισα Γκόκιτς μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πήραν το προβάδισμα στο 6ο λεπτό με εύστοχη κεφαλιά του Χάντι. Το 2-0 πέτυχε ο Κούρτι στο 60′. Οι φίλαθλοι της ομάδας από το Ηράκλειο έμειναν ικανοποιημένη από την εμφάνιση των παικτών του σωματείου και ελπίζουν ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Football League που ξεκινάει σε περίπου ένα μήνα από σήμερα. Στόχος όλων είναι να ανέβει και πάλι ο Εργοτέλης στην μεγάλη κατηγορία.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

 

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόκιτς): Αθανασίου, Πίτσος (38′ Πρωτογεράκης), Σαρρής (57′ Κανδηλάκης), Γιοβάνοβιτς (46′ Άλλα), Ρομάνο (46′ Κοζορώνης), Χαντί (57′ Κούρτι), Μπουχαλάκης (57′ Καπετανάκης), Πλουσής (46′ Κωνσταντινίδης), Ρέντζας, Δωματάς (23′ Ζαμπαλάου), Κατσικοκέρης (46′ Ευαγγέλου).

 

Ρούβας (Γιώργος Προμπονάς):Χριστοδουλάκης, Τζιράκης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Ιερωνυμάκης (46′ Λουμπάκης), Χατζηανδρέου (46′ Λούκας), Ταυλαδωράκης, Έκελμανς, Γκονζάλες, Αντωνάκης, Φουκαράκης.

 

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply