Connect with us

6ος Όμιλος

Σε μίνι προετοιμασία ο ΑΟ Περιστερίου

Published

on

Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αυτό το χρονικό διάστημα βρίσκεται σε μια μίνι προετοιμασία αφού και την προσεχή αγωνιστική έχει ρεπό και οι υποχρεώσεις του θα ξεκινήσουν με το νέο έτος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό στο Περιστέρι στις 5 του Γενάρη.

Ο Γιάννης Τάμπρατζης έχει προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι στο Λαύριο αύριο με τον τοπικό Ολυμπιακό έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, έως την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Θα γίνει προπόνηση την Κυριακή και την Δευτέρα και οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Παρασκευή μετά τα Χριστούγεννα. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και έτσι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους.

Το κλίμα στην ομάδα μετά και την τελευταία επιτυχία με την ΤΡΙΓΛΙΑ είναι πάρα πολύ καλό, το Δ.Σ. είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές και τους παρέχει τα πάντα.

Επ’ ευκαιρία των εορτών την Δευτέρα το βράδυ θα γίνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή σε γνωστό μεζεδοπωλείο στο Περιστέρι με την παρουσία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σχετικά με την εκδήλωση ο αντιπρόεδρος Βασίλης Μπαρούσης δήλωσε : “ Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές και όλο το υπόλοιπο τιμ να είναι χαρούμενοι και να εισπράττουν την ζεστασιά μας. Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι μια μεγάλη οικογένεια και θα περάσουμε τις γιορτές όλοι μαζί. Παρά τις δύσκολες εποχές ο σύλλογος θα μοιράσει σε όλους δώρα και θα καλύψει όλες του τις υποχρεώσεις έτσι ώστε να μην έχει κανένας παράπονο και να κάνουν όλοι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ! Η φιλοσοφία μας είναι οι πράξεις που φέρνουν κοντά τους ανθρώπους.”

• To Δ.Σ του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με τον ερχομό του Θεανθρώπου εύχεται σε όλους ΕΠΟ- ΕΠ.ΣΑ. – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ- ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ –ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ –

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ , ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2014.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply