Connect with us

Uncategorized

Σε 5 λεπτά “καθάρισε΄ο Πέλοπας

2-0 τον Ευβοϊκό

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες ο Πέλοπας Κιάτου, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Πετρόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το β’ μέρος ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για το συγκρότημα του Βασίλη Τζαλακώστα, καθώς στο 49′ οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αυλωνίτη πάνω στον Λίλιο. Μάλιστα, ο άσος των φιλοξενούμενων πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, δεδομένου ότι ο επιθετικός του Πέλοπα βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Παπαβασιλείου ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φωτόπουλος Ν. (Αθηνών)

 

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Βασίλης Τζαλακώστας): Χασαμπέλι, Χουσελάς, Μακρής (63′ Τσαμασλίδης), Μυργιώτης (80′ Μανιώτης), Βελέτζας, Στασινόπουλος Δ., Πετρόπουλος, Παπαβασιλείου, Πράττος (69′ Λυμπερόπουλος), Στασινόπουλος Λ., Λίλλιος.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Δημήτρης Καλιακούδης): Γεωργούσης, Πάπιλας, Τσούτης (40′ λ.τρ. Νάτσης), Αυλωνίτης, Μήτρου, Νόνας, Ρωμανός, Κούτρας, Χαλιώτης Ε., Ανέστης, Κολιόπουλος (25 λ.τρ. Τριανταφύλλου)

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΥΓΛΗΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply