Connect with us

3ος Όμιλος

Σκαρφάλωσε στην 4η θέση η Καλαμάτα

Published

on

Με το διπλό απέδρασε η Καλαμάτα από το Λουτράκι καθώς επικράτησε με 3-2 των οράνιε και σκαρφάλωσε στην 4η θέση. Οι γηπεδούχοι προδόθηκαν από τις αρκετές απουσίες ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν παράπονα από τη διαιτησία. Μετα από ένα στείρο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο β’ μέρος, με τον Χατζηστάμο να γράφει το 1-0. Η απάντηση της Μαύρης Θυελλας ήταν άμεση αφού στο 53′ ο Ηλιόπουλος έκανε το 1-1. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Καβαλίαρη με τον Καλαντζή στο 59′ να κάνει το 2-1. Στο 76′ ο ίδιος ποδοσφαιριστές ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, για να έρθει ο Σουσούνης 12′ αφότου πέρασε στο γήπεδο και να διαμορφώσει το τελικό 2-3.

 

Διαιτητής: Περράκης (ΣΔ Αθηνών)

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Κόντης, Νώτης, Γκαρμοίρης, Σπέτσι (71′ Σουσουνης), Μαυρέλης, Τσέκος, Παπουτσής, Χατζηστάμου, Αμπαδιωτάκης (79′ Πέτρου), Διαμαντόπουλος, Ζερβός.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μιχάλης Καβαλιέρης): Γκαρμοίρης, Νιφορόπουλος (87′ λ.τ. Κειτά), Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Λαζάρου, Κουντάνης (59′ Δημητριάδης), Ηλιόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Βασιλόπουλος, Νικολόπουλος (93′ Κακαλής), Καλαντζής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply