Connect with us

stoplekto

Σκληρή ανακοίνωση της ΕΠΣΠ

Σε ποιους απαντά

Published

on

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ που έχει την ευθύνη, κρατά σταθερά το τιμόνι της Ένωσης, εργάζεται καθημερινά για το κάθε καλύτερο του παμπειραϊκού ποδοσφαίρου μας και των σωματείων μας, σεβόμενη τον ρόλο, την συνεισφορά και την ποιότητα των προσώπων του κ. Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, του κ.ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑ και του κ. ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑ, που με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με διοικητική ενωσιακή συγκρότηση υπέδειξε ως υποψηφίους του Πειραιά στις προσεχείς εκλογές της Ε.Π.Ο. της 610.2012, απαντά για τελευταία! φορά στους τρεις κ.κ. που εξακολουθούν να χυδαιολογούν, να προσβάλλουν, να συκοφαντούν, να προβοκάρουν και να μην σέβονται τον τιμητικό τίτλο του Συμβούλου της Ένωσης μας τα εξής:

« κ.κ.,

Σταματήστε επιτέλους να επιδιώκετε να κάνετε μόνο! κακό στην εικόνα του ερασιτεχνικού παμπειραϊκού ποδοσφαίρου, της Διοίκησης των προσώπων της, των εθελοντών και όλων όσων τραβούν το «καθημερινό κουπί» για να στέκεται όρθια και να περπάτα με αξιοπρέπεια σε όλα τα επίπεδα της Ένωσης μας, όπως έκαναν, κάνουν και θα εξακολουθούν να κάνουν οι τρεις υποδεικνυόμενοι για την Ε.Π.Ο. κ.κ. Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ, ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑΣ μαζί με τον κ.ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑ, την κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, τον κ.ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, τον κ.ΠΑΝ.ΛΑΠΑΤΑ, τον κ.ΑΡ.ΠΟΪΛΑ, τα μέλη των Επιτροπών και τον Πρόεδρο της Διοίκησης μας.

Έλεος!

Σεβαστείτε τουλάχιστον! την ιστορία, το κύρος, τη σημερινή και αυριανή διαδρομή της Ένωσης μας!

Μη έχοντας συνειδητά προσφέρει ούτε «ένα ευρώ» δουλειά στην Ένωση όλα αυτά τα σχεδόν τριάμισι χρόνια της θητείας της Διοίκησης που εξέλεξαν τα σωματεία μας.

Κάντε τουλάχιστον! ένα καλό..!

Σταματήστε την κατηφόρα… την χλεύη… και την προσωπική απαξία σας…

Ενδεχομένως να αποτελέσει για σας ένα ενδιαφέρον… στοίχημα… για να ισορροπήσετε… με την ανυπαρξία σας…»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply