Connect with us

stoplekto

Σκόνταψε ο Άφοβος

Published

on

Ο Άτλαντας Κυψέλης πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα του Άφοβου αφού τον υποχρέωσε σε ισοπαλία 2-2. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και το πρώτο ημίχρονο δεν έδειχνε τι θα επακολουθούσε στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο ο Καργιώτης ήταν ο πρωταγωνιστής αφού στο 44′ είχε δοκάρι ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-0. Στην επανάληψη η χρυσή αλλαγή Χρυσοχοΐδης με δύο γκολ στο 72′ και στο 75′ έκανε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους που δίνουν μάχη για τη παραμονή. Τελικά, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με φάουλ του Κωστάλα στο 88′ και ενώ αγωνιζόντουσαν με δέκα παίκτες από το 83′ λόγω δεύτερης κίτρινης στον Ξούρα. Έτσι, ο Άφοβος θα πάει για να διατηρήσει την διαφορά των 7 βαθμών από τον Άγιο Θωμά (1 παιχνίδι λιγότερο) την επόμενη αγωνιστική ενώ ο Άτλαντας έφτασε τους 21 πόντους.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Καραγιαννίδης, Δέτση.

Άφοβος: Χρυσικός, Μυλωνάς, Τζωρτζάτος (73′ Σαλιτά), Ξούρας, Ζώης, Γεωργιάδης (80′ Μουδάτσος), Καργιώτης, Χριστοφορίδης, Κωστάλας, Ηλιόπουλος (62′ Τσίπας), Καρτσωνάκης.

Άτλας: Χανιώτης, Σλεποκούροβ Δ. (70′ Χρυσοχοΐδης), Τσιτσόπουλος Καμαλεδάκης, Ζησόπουλος, Κοσμίδης, Δαλέζιος (46′ Συριανός), Τελάι, Γιόργκο, Ρηγόπουλος, Τσιαντής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply