Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σκόνταψε το Χαϊδάρι με Πανθησειακό (φώτο)

Παραχώρησε 1-1 το Χαϊδάρι

Published

on

Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι το Χαϊδάρι δεν κατάφερε να κερδίσει τους τρεις πόντους και παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στον Πανθησειακό. Οι γηπεδούχοι για ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με αποτέλεσμα να μην μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε 3 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους “κυανέρυθρους”, καθώς πίεσαν και έκλεισαν από την αρχή στα καρέ του τον Πανθησειακό χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Κοτσολάκο (10′, 26′), Σπύρου (30′) και Τσώνη (38΄). Δυστυχώς, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά κόντρα στο Χαιδάρι αφού στη μοναδική του αξιόλογη αντεπίθεση ο Πανθησειακός έκανε το 0-1, γεμίζοντας με άγχος τους γηπεδούχους αλλά και τους 300 περίπου χαϊδαριώτες φιλάθλους.

Η επανάληψη ξεκίνησε πολύ καλά, αφού μόλις στο 52′ το Χαϊδάρι ισοφάρισε με πλασέ του Σπυρόπουλου, μετά από ασίστ του Σουμελίδη. Στη συνέχεια η πίεση ήταν ασφυκτική, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, με τους Σπύρου (70′, 79′ δοκάρι και 88′), Κοτσολάκο (91′), όμως για μια ακόμη αγωνιστική η υπεροχή δεν μεταφράστηκε σε γκολ.

Έτσι λοιπόν με αυτό το άτυχο αποτέλεσμα το Χαϊδάρι υποχώρησε από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι φίλαθλοι της ομάδας πάντως αναγνώρισαν την προσπάθεια των παιχτών και τους χειροκρότησαν στο φινάλε της αναμέτρησης παρά το άτυχο αποτέλεσμα.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Τσουκαλά, ο οποίος απέβαλε με αυστηρή απόφαση στο ημίχρονο τον προπονητή των γηπεδούχων Σάκη Δέδε.

 ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Τσούκης (89′ Δημητρακόπουλος), Σουμελίδης, Τσώνης, Μουρούτσος (40′ Χριστούλης), Κατικαρίδης, Κοτσολάκος, Σπυρόπουλος (72′ Πανούσης), Ρούπι, Κρητικός, Σπύρου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply