Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σουρλής:’Είμαι στρατιώτης του Αιγάλεω’

Published

on

Την δεκαετία του 1990 έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Αιγάλεω αφού αποτελούσε τον φυσικό ηγέτη της ομάδας, με τις επιδόσεις του στο γήπεδο να είναι εξαιρετικές. Το ίδιο θα επιδιώξει να πράξει και σαν προπονητής την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν αφού προ ημερών ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Σίτι. Ο ίδιος μπορεί να μην έκανε ονειρικό ντεμπούτο στον πάγκο του Αιγάλεω την πρώτη φορά με δεδομένο ότι η ομάδα βασανίστηκε από αρκετά διοικητικά προβλήματα με συνέπεια να υποβιβαστεί, ωστόσο, αυτή τη φορά είναι πεπεισμένος ότι θα καταφέρει να συμβάλει στην προσπάθεια που θα καταβάλει ο σύλλογος των δυτικών προαστίων για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ο Γιώργος Σουρλής επέστρεψε στην ομάδα που αγαπήθηκε όσο κανένας και δείχνει διατεθειμένος μαζί με την διοίκηση και τον κόσμο να οδηγήσουν το σωματείο και πάλι στις επιτυχίες. Ο νεαρός προπονητής μίλησε στην ‘ΩΡΑ των σπορ’ και αναφερόμενος στην επιστροφή του στο Αιγάλεω μετά από μερικούς μήνες υποστήριξε:

Σίγουρα είμαι ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου. Είμαι χαρούμενος γιατί ειμαι στην ομάδα που αγαπάω. Αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω μαζί με τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές είναι να φέρουμε το Αιγάλεω εκεί που του αξίζει. Γνωρίζουμε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά και πρέπει να είμαστε ταπεινοί για να προχωρήσουμε. Ασφαλώς χρειαζόμαστε ενίσχυση και θέλω να πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας’. Ερωτηθείς τι ήταν εκείνο που τον έπεισε και απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση Παλτόγλου, ο άλλοτε άσος του Σίτι υποστήριξε:’Εγώ είμαι στρατιώτης του Αιγάλεω και θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η αγάπη που τρέφω για το σύλλογο. Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω πράγματα στην ομάδα, όμως θέλει υπομονή, πολύ δουλειά, χωρίς πολύ μεγάλα λόγια’.

 Σε σχετική ερώτηση για τις διαφορές που έχει εντοπίσει στην ομάδα σε σχέση με την τελευταία φορά που εργάστηκε στο σύλλογο ,ο Γιώργος Σουρλής υπογράμμισε: Θεωρώ ότι η ομάδα έχει γυρίσει σελίδα και η διαφορά είναι ότι πλέον υπάρχει διοικητική σταθερότητα. Ειναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία στο σύλλογο και στα αποδυτήρια κυρίως. Άλλωστε, εάν όλα είναι τακτοποιημένα, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα’.