Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σουρλής: Η επιτυχία ανήκει σε διοίκηση, παίκτες και κόσμο

Published

on

Πολλά ακούστηκαν από την αρχή της σεζόν και άλλα τόσα γράφτηκαν, όμως το Αιγάλεω επιβεβαίωσε και την περασμένη Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης την κυριαρχία του στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Η νίκη κόντρα στον Χαραυγιακό ήταν τόσο μεγάλη που ήταν δεδομένο ότι θα πανηγυριστεί με αυτόν τον εμφατικό τρόπο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Η σταθερότητα που επιδεικνύει το ‘Σίτι’ από την αρχή της σεζόν δεν θα μπορούσε να σταματήσει στην Ηλιούπολη, με τους μπλε να κατακτούν ακόμη ένα διπλό τίτλου σε μια ονειρεμένη σεζόν που ξεκίνησε το μήνα Σεπτέμβριο. Πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον τεχνικό του Αιγάλεω, Γιώργο Σουρλή. Ο νεαρός προπονητής δουλεύοντας με μεθοδικότητα και με πλάνο, μπόρεσε να περάσει τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές και ο ίδιος θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος από την τροπή που έχει πάρει το πρωτάθλημα που βρίσκει την ομάδα του να προηγείται με έξι βαθμούς.

Ασφαλώς τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να είχαν συμβεί εάν η διοίκηση του συλλόγου δεν έκανε τις κατάλληλες επιλογές κυρίως στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Σημαντική συνεισφορά έχει παίξει και η παρουσία του κόσμου που σε κάθε ματς είτε εντός είτε εκτός δείχνει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.  Από εκεί και πέρα, ο Γώργος Σουρλής σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην πορεία ης ομάδας λέγοντας:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές της επιτυχίας και να δηλώσω ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό γιατί δεν εχει τελειώσει τίποτα ακόμα και ο στόχος ειναι η άνοδος και μόνο η άνοδος προκειμένου να δούμε το Αιγάλεω εκεί που πραγματικά ανήκει. Ευχαριστω τι διοίκηση που μου έκανε την τιμή να μου δώσει το τιμόνι αυτής μεγάλης ομάδας και προσωπικά τους Παλτογλου Γιάννη, Παλτογλου Άρη, Θύμιο Μαξακουλη Αντώνη Τιρτιρακη . Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στους συνεργάτες μου Φώτη Χρυσουλα Πέτρο Κωνσταντινιδη, Κώστα Κωνσταντοπουλο, Χρήστο Μαϊμάνη και τέλος στους αθλητές του συλλόγους μας που ειναι αυτοί που κάνουν πράξεις τις αγωνιστικές επιτυχίες. Τέλος οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο που μας συμπαραστέκεται σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.