Connect with us

Γ Εθνική

Σούζα το Αλογάκι..0-2 η Λάρισα

Στην Πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα «σκαρφάλωσε» η «Βασίλισσα του Κάμπου» μετά το μεγάλο «διπλό» που πέτυχε στο Αγρίνιο

Published

on

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Λάρισα απέναντι στο Παναιτωλικό που πραγματοποίησε τη δεύτερη ήττα του μέσα στο Αγρίνιο, αφού είχε ηττηθεί και στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την ΑΕΛ Καλλονής. Οι Θεσσαλοί από την άλλη πραγματοποίησαν την πρώτη τους φετινή εκτός έδρας νίκη και «σκαρφάλωσαν στην 5η θέση του πρωταθλήματος και μέχρι στιγμής δείχνουν να μπορούν να βγάλουν εις πέρας το στόχο της ανόδου. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Χασομέρης στο 60′ με κεφαλιά

Ο διαιτητής του αγώνα Σέζος του Συνδέσμου Κιλκίς έδειξε τη κίτρινη κάρτα στους Μπακάκη, Φαβάλι, Γιάνεφ, Παπαγεωργίου, Σέρεμετ, Ραπτάκης και Τσιάρας.

 

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Ακουάρο, Ιωάννου (74′ Μπογκντάνοβιτς), Κούσας, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης (67′ Γιάνεφ), Φαβάλι, Πασάς (67′ Μύγας), Κουτσοσπύρος.

 

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Τσιάρας, Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια, Χασομέρης (80′ Δεινόπαπας), Φρανκού (69′ Καρανίκας), Τσίγκας (64′ Ζουρούδης).

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply