Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σούρμενα-Θρίαμβος Αθηνών 1-1

Published

on

Δε ανέδειξε νικητή το ντέρμπι των νοτίων προαστίων ανάμεσα σε Σούρμενα και Θρίαμβο Αθηνών με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1, παραμένοντας παράλληλα συγκάτοικοι στην 3η θέση με 38 βαθμούς. Το ματς είχε αρκετή ένταση, με το πάθος και τη δύναμη να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία του αγώνα και τις δυο ομάδες να μην δημιουργούν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 26′ χάρις σε εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Σπανού. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους ”ροσσονέρι” του Μιχάλη Κάτσικα καθώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατάφεραν να φέρουν το ματς σε πλήρη ισορροπία χάρις σε γκολ του Μπουγιούκου.

Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα, όμως δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, με τον Θριαμβο στο 70′ να χάνει σημαντική ευκαιρία όταν ο Φατσέας βγήκε απέναντι από τον Τσιτσίλια, όμως ο νεαρός πορτιέρο έδειξε τα αντανακλαστικά του αποσοβώντας το κίνδυνο για την ομάδα του. Στο 74′ αποβλήθηκε ο Βίκτωρας Δημογιάννης με δεύτερη κίτρινη για τον Θρίαμβο, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε 5′ αργότερα όταν αποβλήθηκε από πλευράς γηπεδούχων ο Κοντιμπάς.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Μιχάλης Κάτσικας) Τσιτσίλιας, Μελτίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακίρης, Μπουγιούκος, Λίτσας (65′ Γκορκολής), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης Σπ., Γιαννόπουλος (50′ Αναστασόπουλος (75′ λ.τρ. Θεοδώρου)).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Γιάννης Κουσάνας) Μπακόλας, Χατζίου, Λιόσης, Βαμβακερής, Σκόνδρας, Δημογιάννης, Αρώνης, Χαζίσας, Τσοχαντάρης (87′ Κατσαρός), Σπανός, Φατσέας (73′ Ζαχαρόπουλος).