Connect with us

3ος Όμιλος

Σπάρτη-Παναρκαδικός 2-1

Published

on

Το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην Football League έχει γίνει πλεον η ΑΕ Σπάρτης αφού στο ντέρμπι της Πελοποννήσου επικράτησε με 2-1 του Παναρκαδικού ξεφεύγωντας τρεις βαθμούς από τον Παναργειακό, έχοντας ωστόσο και ένα ματς λιγότερο. Το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Σαλαπάτα στο 6′ κατάφερε χάρις σε γκολ των Γέσιτς με φάουλ στο 8′ και Αναστασάκου στο 54′ να πάρει τη νίκη και να εκμεταλλευτεί το… δώρο της Καλαμάτας. Πλέον οι Σπαρτιάτες βρίσκονται στην κορυφή με 34 βαθμούς και εφόσον κερδίσουν στο εξ αναβολής ματς τον Κανάρη η διαφορά θα εκτοξευθεί στους έξι πόντους.

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Σταμογιάννος (32′ Κατσίκης λ.τρ.), Παρασκευαίδης, Γέσιτς, Μπιταξης, Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Βιγιαφάνε (36′ Ηλιόπουλος λ.τρ.), Κοιλιάρας (78΄ Αναστασόπουλος)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γ. Αντωνόπουλος): Γεωργακόπουλος, Ασσεν, Μπουτας (82′ Χρήστου), Καστριτσέας, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος (64′ Ζαχαράκης), Αγγελόπους, Δήμος (74′ Γαρυφαλλόπουλος), Σαλαπάτας, Καδάς, Κώτσιρας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply