Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Σπουδαία κίνηση με Νάσο Τσελέπη ο Ηρακλής Νίκαιας

Published

on

Σε μία ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφή, στο ρόστερ του Ηρακλή με τον Νάσο Τσελέπη, να έρχεται σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου, και να αποτελεί πλέον παίχτη του Γηραιού.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα έρχεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας μας, με την ποιότητα του τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση, αποτελώντας μία σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό, και γίνεται άλλη μία επιλογή στον τομέα παραγωγικότητας για το τεχνικό επιτελείο Κρούπη Γιώργου και Κατσούλα Γιάννη.
Ο Νάσος εκτός από την εμπειρία του σε συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών και τις τεχνικές του αρετές, διακρίνεται και για την έφεση του στο σκοράρισμα και αυτό είναι που τον καθιστά μια πολύτιμη μονάδα στην ομάδα μας, καθώς είναι και συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα του Γηραιού, καθώς ξεκίνησε απο τις ακαδημίες μας.
Δεν είναι απλώς μια ακόμα ομάδα στο πλούσιο βιογραφικό του, αλλά ένα σωματείο που του άλλαξε τη ζωή.Έχει αγωνιστεί σε Βύζα Μεγάρων (Β’ Εθνική),Δόξα Βύρωνα (Γ’ Εθνική), Ιωνικό Νίκαιας(Δ’ Εθνική),Α.Ο.Λουκισίων(Δ’ Εθνική), Άρης Αμφιάλης(Α’ Πειραιά) Νέοι Δραπετσώνας(Α’ και Β’ Πειραιά)πρώτος σκόρερ στη Β’ Πειραιά τη σεζόν 2017-2018 και σε ομάδες της Αθήνας.
Καλωσορίζουμε τον Νάσο στην οικογένεια μας, ευχόμενοι υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέση η ομάδα μας την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025.