Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπύρος Δημογιάννης: “Ένα καλό αποτέλεσμα στον Ταύρο, θα μας τονώσει την ψυχολογία”

Published

on

Με δυο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Α.Σ. Σουρμένων στον αγώνα που ακολουθεί στον Ταύρο με τον Φωστήρα.

Στη διάθεση του Γιάννη Μητρούση δεν βρίσκονται οι Ακριτίδης και Θυμιανός με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι στη φαρέτρα του νεαρού προπονητή.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς των Αθηνών που βρίσκεται στο δυναμικό των ροσσονέρι και η αναφορά μας γίνεται στον Σπύρο Δημογιάννη

Ο ικανότατος άσος μίλησε για το ντέρμπι με τον Φονέα και την πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίζετε το ματς με τον Φωστηρα;

Αντιμετωπίζουμε το ματς σαν ένα δύσκολο όπως και όλα τα ματς κάθε Κυριακή. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι πρώτη στη βαθμολογία και εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούνε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

-Θεωρείς με πιθανό θετικό αποτέλεσμα μπαίνει σε τροχιά τίτλου;

Ένα καλο αποτέλεσμα θα μας δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια και χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να κρατηθούμε στης ψηλές θέσεις.

-Πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις μια ομάδα που δεν έχει ούτε ισοπαλία στο γήπεδο της;

Είναι αρκετά δύσκολο. Από εκεί και πέρα εμείς θα ακολουθήσουμε τα πλάνα του προπονητή και αυτά που έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα στη προπόνηση για να πάμε έτοιμοι να παίξουμε ενα πολύ δυνατό ματς.

-Τι θα πρέπει να κάνετε και που οφείλονται τα σκαμπανευάσματα;

Αυτό το καιρό είχαμε κάποιες απουσίες σε κομβικά ματς και μας επηρέασαν παρά πολυ στο παιχνίδι μα. Αυτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στοχεύουμε στη νίκη κάθε Κυριακή με κάθε τρόπο.