Connect with us

5ος Όμιλος

“Στάση” Καστέλι για Πανελευσινιακό

Published

on

Αμφότεροι ήθελαν το παιχνίδι ο καθένας για τους δικούς του λόγους καθώς οι στόχοι που έχουν τεθεί στα δυο στρατόπεδα είναι διαφορετικοί. Ο Κισσαμικός ωστόσο ήταν η ομάδα που χαμογέλασε μετά από αρκετά καιρό αφού επικράτησε του Πανελευσινιακού με 1-0 και πήρε σημαντική ανάσα στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Από το αντίπερα στρατόπεδο, οι ”σταχυοφόροι” δεν παρουσίασαν το καλό τους πρόσωπο ωστόσο παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου έχοντας για συγκάτοικο τον ΑΟΤ Αλίμου. Όπως γίνεται αντιληπτό, το κυριακάτικο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες αποκτά χαρακτήρα τελικού αφού θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο στον 5ο όμιλο.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Χανιώτες έπαιξαν παθιασμένα από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν να προηγηθούν με το αυτογκόλ του Μακρίδη στο 19′. Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους με το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβά νου να πανηγυρίσει με τεράστιας σημασίας νίκη. Αμέσως μετά τον αγώνα, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο , κερνώντας τους παράλληλα και. τσικουδιά!

 

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παραλίκης, Εσόνο, Ψυχουντάκης (92′ Σμίλτος), Καρβουνιάρης, Ενγκουέμ, Κουμπρόγλου (83′ λ. τρ. Τζιορτζιόνε), Πασιαλής, Χατζηλιόντας, Στεφανίδης (78′ Χολέβας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Τσαλκιτζίδης, Μακρίδης, Κοκκίνης (46′ Αλεξανδρόπουλος), Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Μιχελής, Μαρής (44′ λ. τρ. Κρολ), Κουσκουνάς, Ρούσεφ (71′ Ουέλιγκτον), Δουκάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply