Connect with us

Γ Εθνική

Σταθερά στην κορυφή το Χαϊδάρι, 1-0 τον Ρεθυμνιακό

Published

on

Τη νίκη με 1 – 0 απέναντι στον Ρεθυμνιακό πανηγύρισε η ομάδα του Χαϊδαρίου, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι όπου ο Μπέλερης επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί πέρσι στον χιαστό, υποχρεώνοντάς τον να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

 

Στο 4ο λεπτό, μετά από πάσα του Ερρίκου, ο Κυριαζής σούταρε, αλλά ο Τζελέπης απέκρουσε. Στο 10ο λεπτό, ο Γκέτσι τροφοδότησε τον Κυριαζή, το σουτ του, όμως, πέρασε άουτ. Στο 22ο λεπτό, η ομαδα του Χαϊδαρίου άνοιξε το σκορ, όταν, μετά από πάσα του Σταγάκη στην πλάτη της άμυνας, ο Αργυρίου με σουτ στην αριστερή γωνία νίκησε τον Τσελέπη. Στο 29ο λεπτό, σε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Ερρίκος έδωσε δίπλα την μπάλα στον Γκέτσι, με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 31ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Ερρίκου, ο Σταγάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Τζελέπης μπλόκαρε σταθερά. Στο 39ο λεπτό, μετά από ωραία συνεργασία του Γκέτσι με τον Τσιούλο από αριστερά, ο Τσιούλος έκανε τη σέντρα στην περιοχή βρίσκοντας τον Μπουτσικάρη, το σουτ του, όμως, μπλόκαρε και πάλι ο Τζελέπης.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η γηπεδούχος κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, χάνοντας μάλιστα προς τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Γιαννακόπουλο για να πετύχει το 2 – 0. Η πρώτη στο 90ο λεπτό, όταν ο Τσιούλος, μετά από κλέψιμο στο χώρο του κέντρου πάσαρε στον Γιαννακόπουλο, το πλασέ του, όμως, με τον Τσελέπη εκτός εστίας πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γιαννακόπουλος είδε την μπάλα να “γλείφει” το οριζόντιο δοκάρι, μετά το σουτ με το δεξί που επιχείρησε μέσα από την περιοχή.

 

Συνθέσεις:

 

Χαϊδάρι: Ντούνης, Γωγουβίτης, Γκουτίδης, Συριόπουλος, Σταγάκης, Τσιούλος, Γκέτσι (83′ Γιαννακόπουλος), Ερρίκος (83′ Αρβανιτάκης), Κυριαζής (60′ Νταλακούρας), Μπουτσικάρης (75′ Μπέλερης), Αργυρίου

 

Ρεθυμνιακός: Τζελέπης, Πρινιανάκης (46′ Τουρνάκης), Λαμπίρης, Κώτσιος, Κουκουράκης (46′ Μέτα), Μεργέμογλου (75′ Κλείδης), Κωστάκης, Μπάρο (75′ Τζωρτζινάκης), Πολύζος, Ντότης, Σηφακάκης (46′ Σώπασης)

ΠΗΓΗ: aoxaidariou.com